13 Temmuz 2015 Pazartesi

Trend Alarmı!!!! Kimono





Geçtiğimiz yıl moda olan kimonoların moda dünyasındaki hükümdarlığı bu yıl da devam ediyor. O yüzden geçen sene aldığınız kimonoları giymek için hala zamanınız var.
Çok farklı şekillerde kombinleyebileceğiniz ve farklı yerlerde giymeyi tercih edebileceğiniz bu parçalar oldukça fonksiyonel.





Kot pantolon ya da sigaret pantolonların üstüne uzun ya da kısa desenli kimonolarla şahane kombinler yapabilirsiniz. Hem basic olan görüntüye bir hareket gelir hem de fazla uğraşmadan modaya uygun görünürsünüz.



Ben en çok uzakdoğu motifli olanları seviyorum. Hele ki parlak kumaşlar ve canlı renklerle birleşince mükemmel görünüyorlar.

Kimononuzu ince kemerlerle de kullanabilirsiniz. Hem biraz daha şık olur hem de sıradan kullanımın dışına çıkarsınız.





Kot şortlar ya da kısa etekler de kimono dostu!
Özellikle uzun uçuş uçuş kimonolar bu parçalarla kullanıldığında çok başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.




Bikini veya mayoların üstüne plaja giderken de giyebilirsiniz. Onun dışında beach partilerinin de vazgeçilmesi. Özellikle püsküllü olanlar müziğin ritmine kendinizi kaptırdığınızda şahane bir ahenk oluşturacaktır.




Son zamanlarda gece dışarı çıkarken bile stilinize uyarlayabileceğiniz şıklıkta neredeyse abiye diyebileceğimiz kimonolarda vitrinlerde göze çarpıyor. Ben düz renk elbiselerle bu tarz kimonolara bayılıyorum.




Farklı farklı bir çok mağazada, online satış sitesinde, pazarlarda ve pasajlarda her bütçeye uygun kimono bulmak mümkün.

Eğer yoksa mutlaka dolabınıza bir parça kimono ekleyin derim.

Herkese sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder