10 Temmuz 2015 Cuma

Sephora - Healthy Rose || Allık



Merhaba, İngiliz bir youtuberdan duyduğum övgüler nedeniyle ne zamandır Sephora'nın Healthy Rose isimli allığını almak aklımdaydı.

İndirimde görünce kaçırmak istemedim.






Klasik tekli Sephora allıkların ambalajında. Ben özellikle açılıp kapanma mekanizmasını biraz dandik buluyorum. Daha önce kullandığım allığın kapağı bi süre sonra kendiliğinden açılmaya başlamıştı. Bir de bunları aynalı yapsalar daha iyi olur, değil mi?





İçinde ışıltı olmayan mat bir allık. Pembe-şeftali karışımı bir rengi var. Çok az tozutma sorunu yaşadım ama problem yaratacak boyutta değildi. 

Beyaz tende inanılmaz sağlıklı ve fresh bir renk veriyor. Pigmentasyonu orta ki ben allıkta en çok orta pigmentasyonu seviyorum. Böylece kontrol sizde oluyor.
Pudra üstünde kalıcılığına hasta olmadım. Ama fondöten ya da bb kremin üstünde çok daha iyi tutunuyor.





Özellikle günlük makyajlarımda sıklıkla kullanacağımı düşündüğüm bu allığı indirimde yanılmıyorsam 10 ya da 15 tl'ye aldım. Fiyat-performans değerlendirmesi yapmamı isterseniz; indirimde alınır normal fiyatını haketmez diyeceğim. E bu kadar övdün niye haketmez diyenlere de açıklayayım: Bu tonlarda daha uygun fiyatlı ürünler var da ondan :) 
Hepinizi öpüyorum. Sağlıklı günler...

2 yorum: