26 Şubat 2015 Perşembe

Mükemmel İkili// MAC Plumfull Ruj + Essence Satin Mauve Dudak Kalemi







Herkese merhaba, ben güne çok mutlu ve enerjik başladım. Umarım sizlerde güzel ve bir çok iş başaracağınız bir gün geçiriyorsunuzdur.

Bugün Mac'in Plumfull rujuyla Essence'in Satin Mauve dudak kaleminden bahsedelim istedim.
Plumfull Mac'in Lustre serisinden yani parlak  bitişli rujlarından güzel bir morumsu gül kurusu. Aslında bu renk bence ten renginizle alakalı olarak daha mor ya da daha gül kurusu duruyor. Kişiden kişiye değişiyor yani.

Bu arada parlak derken ışıltılı değil ıslak bir bitişi var.



Lustre serisi güzel nemlendiren ancak kalıcılığı çokta süper olmayan bir yapıya sahip. Normalde çok ıslak bitiş sevmememe rağmen bu renge vurulup aldım. Nasıl daha kalıcı hale getirsem diye düşünürkende İngiliz bir blogger imdadıma yetişti. Kendisi bu ruju Essence'in Satin Mauve kalemiyle kullanıp memnun kaldığını yazınca denedim ve çok sevdim.
Essence'in dudak kalemi daha gül kırusu kalıyor ruja göre ama birlikte sürünce sonuç çok güzel. Hem renk olarak hem de kalıcılık olarak daha sevdiğim bir sonuç elde ettim.



Kalemin yapısı yumuşak haliyle sürümü de kolay. Dudağımı kurutmuyor. Tek başına kullanıldığında da mat bir sonuç elde ediliyor ki ben o görüntüyü de çok seviyorum. Tek bir sıkıntı oldu o da kalemle ruju kullanınca dudak kenarlarımda hafif bir dağılma oluyor. Yani dudak kalemi kullanıldığında ki o muntazam görüntü olmuyor. O da rujdan kaynaklı diye düşünüyorum çünkü kalemi tek kullanınca bu sorunu yaşamıyorum.

Gün ışığında kalemle birlikte duruşları bu şekilde. Ben severek kullanıyorum. Mac rujların fiyatı 55 tl. Essence dudak kalemi ise 5 tl civarı olması lazım.
Mutlu günler..

2 yorum:

  1. Satin mauve en sevdiğim dudak kalemi,plumfulu da almamak için şu aralar kendimi zor tutuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah bende kendimi tuttum tuttum sonunda aldım:)

      Sil