12 Şubat 2015 Perşembe

Grammy Awards 2015




Vallahi yaza yaza bitiremedik bu ödül törenlerini. Aslında bunu yazmak içimden hiç gelmedi ama ünlülerde kötü giyinebiliyor cümlesini doğrulamak için yazmak istedim. 
Bu kadar rüküş ve manasız giyinmiş kadını daha önce hiç bir ödül töreninde görmemiştim.

Grammy 2015'te giyilen kıyafetlerin çoğu beni inanılmaz hayalkırıklığına uğrattı. Gelin bakalım sizde benimle aynı fikirdemisiniz.




Gwen Stefani'nin tarzını çoğunlukla beğenmesem de Atelier Versace tulumunu, özellikle de göğüs formunu sevdim. Paçalardaki şalvarımdı kesime bayılmadım ama birazdan o kadar rüküş kadın inceleyeceğiz ki bu şahane kalır. Tulumun altında da C. Louboutin marka siyah stiletto giymiş. Saçını ve abartıdan uzak makyajını da sevdim.





Beğendiğim bir diğer isim -ki beğendiğime ben bile şaşırdım- Taylor Swift oldu. Yine genelde stili bana uymamasına rağmen Elie Saab imzalı bu şahane tuvaletle kusursuz gözüküyor. Rengini, modelini o kadar beğendim ki etek kısmındaki buruşuklar gözümü tırmalamadı. Saç ve makyajını sade tutması da elbisenin ön planda kalmasını sağladığı için güzel. Fuşya bantlı Guiseppe Zanotti ayakkabıları da muazzam. 






Madonna daha ne yapabilirim acaba diye düşünmüş taşınmış böyle bir saçmalık yapmaya karar vermiş. Kostümü Givenchy marka eğer merak eden varsa. Hayır anlamıyorum anneannem yaşındasın, tamam vücudun iyi sahnen güzel ama bu zorlama neden? Komik olmaktan öte gidememiş ayrıca bloglar, haber siteleri vs. bir tane olumlu yorum yok şu haline.



Biri bu törenden önce katılacaklara metre metre metalik kumaş yollamış galiba. Sırayla başlayacak olursak: Rita Ora'nın uzun kollu, boğazlı Prada marka tuvaleti gözüme fazla geldi. Bir yerden ten görmek istedim. Aşırı ışıltı ve parlaklıktan kadın görünmüyor resmen. Ayrıca bu denli koyu göz makyajını da hiç sevmedim.
Paris Hilton yapabileceği tek şeyi yapıp bol bol dekolte vermiş Yousef-Al-Jasmi tuvaletiyle. V formlu transparan dekolteleri gereğinden fazla açık yırtmacıyla o cici kız saçını yaparken ne düşünmüş acaba? Üstü kaval altı şişhane olmuş, hiç beğenemedim.
Lady Gaga'yı tam normal görüyoruz ne güzel kadınmış derken, ışık hızıyla rüküşlüğe geçti. Tuvaletin göğüs kupları o kadar bastırmış ki gözümü o kötü görüntüden alıpta Seda Sayan'ın 5 sene önceki sahne kostümlerine benzeyen tuvaletinin başka yerlerine bakamıyorum. Tasarımı Brandon Maxwell'e ait tuvaleti de saçlarını da hiç beğenemedim.




Bir allah akıl fikir versin dediğim ünlü de Ciara oldu. Ya canım, sen o kat kat elbiseyi neyine güvenip giydin. Saçın makyajın çok güzel ama boynundan aşağısı bir felaket! Alexandre Vauthier tuvaletiyle kapı gibi duruyor. Hiç sevmedim daha fazla da bakamıyacağım.




Ben bu aynı dekolteyi elli yerde kullanalım fikrini sevmiyorum. Chrissy Teigen'e beyaz çok yakışmış. Emilio Pucci tuvaletin sırt dekoltesini de sevdim ama keşke o şeritli dekolteler biraz azaltılsaymış. Ayrıca dün gece örüp yattım sabahta açtım modeli saçlarını hiç sevmedim. Kesinlikle toplu görmek isterdim. Aydınlatıcıya boğulmuş makyajına da aşık olmadım.






Katy Perry'nin mor saçlarıyla diz altı ışıltılı, saçaklı, dozunda sırt dekolteli Zuhair Murad elbisesinin uyumuna aşık oldum. Gerçekten törenin en beğendiğim nadir isimlerinden biri oldu. Sadece 3 bantlı ayakkabıları pek beğenemedim ama diğer rüküşlüklerden sonra ona da göz yumuyorum.




İşte prenses modelin yanlış anlaşılmasında son nokta! Bunu da mı yapacaktın Rihanna? Giambattista Valli Haute  Couture tuvaleti pardon abajurune bakamıyorum. Şahane makyajı ve balerin topuzu dışında yorum yapacak bir şey yok. Bu kadın nasıl bu hale geldi ona şaşıyorum.




Aslında Kim Kardashian'ın giydiği Jean Paul Gaultier tasarımı elbise şahane ama Kim'e olmamış. Tuvaletin normalinde göğüs ve yırtmaç kısmı bu kadar açık değil daha salaş ve dökümlü duruyor. Saçları da böyle dikkat çekici bir elbise için sade ve özensiz. 





Sırt ve göğüs dekoltesini sevdiğim Alexandre Vauthier tuvaletin kasık ve yan bacaktaki pencerelerini çok manasız buldum. Ayrıca Miley Cyrus acilen şu saçlarına bişeyler yapsın!




Ariana Grande ne zaman saçında bizi şaşırtacak acaba? Ben sıkıldım o sıkılmadı. Ya bu kız bana 15 yaşındaymış ama gizlice annesinin kıyafetlerini giyiyormuş gibi geliyor. Sanki mini mini bir kız çocuğu. Neyse Versace elbisesini sevdim ama sadece yırtmacı hoşuma gitmedi. Gerdanlığı ergenlikte taktığımız siyah lastik tasmalara benziyor. Makyaj belki ama saç hakikaten artık sıktı beni.




Jessie J'in Ralph and Russo tuvaletine aşık oldum. Bi kere de ben giyiyim mi Jessie? İşlemeleri ışıltıları ve bütün bu detayların dağılımı şa-ha-ne! Rujunun tonunu da çok sevdim. Gece de en beğendiğim görüntü bu oldu.
Vampire Diaries dizisinin Bonnie'si Kat Graham, transparan bir seçim yapmış. Normalde bu tarz siyah beyaz çiçek figürlü tuvaletleri sevmesem de Yanina Couture tuvaletini çok hoş buldum. Bu sumocu topuzları sevemedim bir türlü. Kim yaparsa yapsın top kafalı gözüküyor ama makyajı çok hoş.





Proenza Schouler imzalı siyah göğüs dekolteli tuvaletin güzel Beyonce ama ben sıkıldım canım senin sürekli bu tarz giyinmenden. Ne bileyim bari saçını biraz toplasaydın da bu kara kara görüntüde azıcık içimiz açılsaydı. Modeline aşık olmadım ama tuvaletin kumaşına aşık olmuş olabilirim.





Iggy Azalea ne yapmış dediklerimden bir diğeri oldu bu törende. Saç modeliyle yapılmayan caps kalmadı. Hakikaten de kuş yuvası gibi duruyor. Tuvalete geçtiğimde renk seçimi çok başarılı! Omuz, göğüs ve kaburgalarındaki pencereleri bile kabul ettim ama o bilek üstündeki transparan şerit niye var?
Giorgio Armani tuvaleti sırf o transparan detay nedeniyle sevemedim.

Ay yeter artık daha fazla yazmak istemiyorum. Sizce en rüküş kim olmuş?

2 yorum:

  1. Evet ya bende çoğunu rüküş buldum hatta Taylor Swift i bile , sanki elbisesini kalın güneşlik perde kumaşından dikmisler en güzeli Jessy j gibi

    YanıtlaSil
  2. Bence en rüküş Lady Gaga :) Bilmem kaçıncı sınıf gazinoda çıkan assolist gibi olmuş :D Ben Rihannayı sevdim ama çok sevimli görünüyor :D

    YanıtlaSil