7 Ekim 2014 Salı

NK Express Fast Dry Top Coat || Oje Kurutucu



Merhabalar bayramın son gününde sizlerle en sevdiğim tırnak ürünlerinden birini paylaşmak istedim.
Hepimizin "keşke ojem hemen kurusa" ya da "şimdi oje sürsem yatana kadar kurumaz iz olur" gibi düşünceleri olmuştur. Hatta bunun üstüne yine bir çoğumuz oje kurutucu spreyler çıktığında koşa koşa almışızdır.
Sizde benim gibi oje kurutucu spreylerden istediğiniz verimi alamadıysanız işte sizi mucize bir ürünle tanıştırıyorum.








Gratis'lerde satılan NK markasının Fast Dry Top Coat'unu mutlaka deneyin. Bildiğiniz cila gibi görünen bu ürün resmen mucize yarattı.
Ojenizi sürdükten bir kaç saniye sonra üstüne top coat uygularmış gibi bu ürünü uyguluyorsunuz ve ta taa!
Ojeniz siz diğer tırnağınıza geçene kadar kurumuş oluyor.








Tek ve küçücük kötü yanı eğer ojenizi 3-4 kat sürdüyseniz (örtücü olmayan ojelerdeki gibi) o zaman normal cilalarda da olduğu gibi alttaki ojeyi sıyırabiliyor. Buna dikkat ettiğiniz sürece hiç bir problem yok.







Normal bir fırçası var. Oje kıvamından daha sıvı. Kolayca sürülüyor. Ojenizi çıkarırken de herhangi bir zorluğa sebep olmuyor.


Ben bu ürünle resmen aşk yaşıyorum. Fiyatı 4 tl civarındaydı. Hem uygun fiyatlı hem de işe yarar bir kurutucu arıyorsanız Gratis'te ki oje standında bu ürünü arayın derim:)


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Dün tavsiyeni dinleyip gratisten alacaktım baktım kalmamış :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım bulursun ben her gittiğimde bir iki tane görüyorum

      Sil
  2. Hayır Buse bu kadar hızlı kurutmuyor tamam spreylerden daha iyi ama bir tırnaktan digerine gecene kadar kurumuyor oje

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimseye yalan borcum yok. Bu marka bana sponsorda değil. 4 liralık oje için olmayan şeyler uyduracak değilim. Kendi gözlemimi paylaşıyorum. Ben de diğer tırnağa geçene kadar kuruttu, sizi bilemem.

      Sil