30 Ocak 2014 Perşembe

The Balm Give Crease A Chance Far Fırçası

Merhaba, haftasonuna doğru yaklaşırken sınav yoğunluğum o kadar arttı ki şöyle yarım saat kendimi dinlendirmek istedim ve geçtim blogun başına. The Balm markası bildiğiniz gibi fırçada üretiyor ve fırçaları da en az kozmetik ürünleri kadar başarılı ve tasarım açısından da çok şeker.





Gördüğünüz gibi yine The Balm'ın tüm ürünlerinde olduğu üzere çok şeker bir görseli var. Ben genelde göz fırçalarının çift taraflı olanlarını tercih ediyorum çünkü bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum.
Bu da çift taraflı bir göz fırçası. Bir tarafı oldukça geniş ve yassı iken diğer tarafı karıştırma amaçlı yapılmış.




Düz olan kısmı gördüğüm en geniş far fırçası olabilir. Sık kıllı, yassı bir yapısı var. Tek seferde tüm göz kapağınıza uygulama yapabilirsiniz. Ben kaş altımı aydınlatırken de çok kullanıyorum. D formunda olduğu için tam kaş altıma göre.
Bazı Türk ve yabancı bloggerlerın krem farlarla da bu kısmı kullandığını duyduğum için ilk aldığımda bir kere denedim ama sanırım fırça sık kıllı olduğundan pek sevmedim sonucu.
Toz ürünlerde ise sonuç harika!




Gelelim karıştırma fırçası olan tarafa....
Gözün katlanma bölgesine (crease) far uygulamak için ya da uygulanmış farı karıştırmak (blending) için kullanılan bu fırça uzun kıllardan oluşuyor. Kılları oldukça uzun ve diğerine göre daha seyrek. Ben bu fırçayı sanırım şuana kadar kullandığım tüm karıştırma fırçalarından daha çok sevdim çünkü katlanma bölgeme tam oturuyor.




Her iki tarafta ürün yemiyor. Aldığımdan beri 3 kere yıkadım. Ne yıkama esnasında ne de uygulama esnasında bir tane bile kıl dökmedi.
Gratis'ten alabilirsiniz. İndirimden sanırım 14 tl'ye almıştım.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Benim aldigim ve memnun oldugum fircalardan biri. Yazdiklarinla ayni fikirlerimiz.tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım okuduğun için :)

      Sil