12 Ekim 2013 Cumartesi

Ultra Reparing Foot Mask- Ayak Maskesi -Botanical Choice

Merhaba, aslında bu günün yazısı başka bir ürün olacaktı ama dün gece bu maskeyi deneyip o kadar beğendim ki hazır Gratis indirimi bitmemişken belki yazımı okuyup almak isteyenler olur dedim.

Daha önce hiç ayak maskesi kullanmamış biri olarak ve ayaklarımında özellikle topuk kısımları çok sertleştiği için Gratis'te bunu görünce düşünmeden almıştım. Daha sonra evin içinde maske kayboldu.
Bende gidip tekrar aldım ve bu akşam durup dururken bir şey beni denemem için dürttü.



Önce şunu belirteyim bu maske düşündüğünüz maskelerden çok farklı. Krem gibi sürülen ya da jel yapılı falan değil. Ay onu sürüp yarım saat bir yerlere bulaştırmadan nasıl beklerim diye düşünmeyin. Onlar sizin için düşünmüş ve maskeyi çorap şeklinde yapmış.

Pakedi açınca içinden bir çift kağıt çorap çıkıyor, siz bilek kısımlarını yırtarak ayağınıza geçiriyorsunuz ve böylece maske hiç bir yere bulaşmıyor.




Öncelikle ayağınızı ılık suyla yıkayın ve kuruladıktan sonra maskeyi giyin. 20-30 dakika bekledikten sonra maskeleri çıkarabilirsiniz. En güzel yanı da ayaklarınızı tekrar yıkamanıza gerek yok çünkü hafifçe ovaladığınızda ayağın üstünde kalan ürün emiliyor. Her ne kadar paketin üstünde kayısılı yazsa da içinde nane, kayısı, shea ve daha bir çok doğal bileşenler var. Nane sayesinde çorabı giyer giymez inanılmaz ferahlamış hissediyorsunuz.

Aşırı kalıcı bir etki tabiki yaratmıyor ama şuan ayaklarım yumuşacık ve sanırım haftada bir tekrar edersem ayaklarımda ben de çok mutlu olacağız.
Şimdi ilk iş bayram indiriminden yararlanmak için Gratis'e koşucam ve sepetimde bu maskeden bol bol olacak.

Not 1: Ayağınızda bu maskeler varken mümkün olduğunca yavaş yürüyün ben ufak bir düşme tehlikesi atlattım :)

Mutlu günler...

Not 2:  Gratis'e gittiğimde artık bu maskelerden satılmıyor dediler gidip alanlar varsa lütfen yorum olarak belirtsinler bende kendimi kahretmiyim gidip bütün Gratisleri geziyim :)

2 yorum:

  1. Canim bayagi gec oldu ama satiliyor maskeler ben bugun aldim daha

    YanıtlaSil
  2. Canim gec oldu ama ben bugun aldim daha var yanii:)

    YanıtlaSil