4 Ağustos 2013 Pazar

Essence Rujlar/ 53 All About Cupcake- 61 I'm A Lobstar- 62 Rockın' Red- 63 Flattering Nude

Merhaba.
Essence rujlar hem fiyatlarıyla hemde güzel renk çeşitliliğiyle kısa zamanda herkesin ilgisini çekmeyi başardı.Bende en başta dandik gözüktüğünü düşünsemde bir süre sonra fiyatlarına karşı koyamayarak denemeye karar verdim ve şuan elimde 4 tane Essence ruj var.





Tek tek hepsinden bahsedicem.İlerde aralarına başka renkler gelirse onların yazısını da yazarım.
Rujların paketlemesi biraz kalitesiz gerçi bu fiyata bu paketleme doğal.

Hepsinin kokusu güzel.Meyveli şekerli kokuları var.Rujda koku sevmeyenler için kötü bir özellik olabilir ama bana çok ağır bir kokuymuş gibi gelmedi.


53 ALL ABOUT CUPCAKE:


Bu dört ruj arasında en sık kullandığım renk bu diyebilirim.Dudak rengine yakın bir pembe tonu.Günlük hayatta kullanabileceğiniz risksiz bir renk.Koyu göz makyajlarıyla gece de kullanmanızı tavsiye ederim.
Ben aldığım günden beri hastasıyım o kadar doğal duruyor ki.
Satin yapılı bir ruj olduğu için rengi çok canlı olmamasına rağmen parlak duruyor.




İçlerinden en favori rengim bu bittikçe tekrar alırım gibi duruyor.Sürümü kolay kremsi bir yapısı var.Ben fiyatına göre çok sevdim All About Cupcake'i.


61 I'M A LOBSTAR! :


Malumunuz son aylarda turuncu,mercan tonlarında kozmetik ürünlere elim daha fazla gidiyor.En başlarda acaba bana yakışır mı diye düşünürken bunu ucuz bir rujla denemek isteyip almıştım I'm A Lobstar'ı.
Mercan falan değil ruj bu arada direk turuncu ve içinde sim parçacıkları var.Her ne kadar simli ruj sevsem de içinde koca koca simler olunca kullanımı biraz zorlaşıyor ürünün.




Aslında rujun rengi çok canlı ve güzel yapısı da sürümü kolaylaştırıyor ama ah o simleri olmasa!
Simler bir üst dudağıma bir alt dudağıma yapışıp duruyor gün boyu.Ruj çıksa bile simler kalıyor dudağımda.Onun dışında rengi seviyorum ama simleriyle aramız pek iyi değil maalesef.


62 ROCKIN' RED:

Bu da simligillerden :( 
Adının kırmızı olduğuna bakmayın vişne çürüğü bol sim parçalı bir rengi var aslında.Koyu renk olmasına rağmen biraz transparan kalıyor.Ben genelde bu tonlarda başka bir rujumun üstüne ışıltı vermesi için kullanıyorum ama siz doğal fazla yoğun durmayan bir görüntü istiyorsanız direk kullanabilirsinizde.




Rengini gerçekten sevdim ışıl ışıl görüntüsüde güzel ama o ışıltıyı sağlayan simlerin hissi maalesef benim pek tahammül edebildiğim bir şey değil.


63 FLATTERING NUDE:


Son olarak dördüncü ruja geldik.Bu da All About Cupcake kadar sevdiğim bir renk.Nude tonlar moda olmaya başladığından beri ve benim gözüm dudaklarımda nude tonlara alışınca hemen her markanın nude rujunu denemeye başladım.
Bunlardan biri de elbetteki Essence oldu.





Sürümü oldukça kolay bir nude ruj.Aslında ben nude rujların kahverengi alt tonlu olmasını çok sevmiyorum ama bu öyle olmasına rağmen severek kullanıyorum.Satin yapısı sayesinde dudakta çok hoş gözüküyor.


Benden şimdilik Essence rujlarla ilgili bu kadar peki sizin en sevdiğiniz Essence ruj hangisi?

6 yorum:

  1. Aaa o Flattering nude u ben hiç görmedim yahu :) Sim yok galiba onun içinde di mi canım ? Ben Essence ilk geldiği zamanlar 2 ruj almıştım. Biri In the nude,diğeri de Glamorous queen gibi birşeydi. In the nude fena değil,kullandım birkaç kez ama öbürünü aldıktan sonra farkettim ki sedefli-simli gibiydi,yakıştıramadım kendime ,sürmedim :D Kokularına bayılıyorum ama şeker gibiler,yapıları da öyle .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok simli değil bende in the nude ruju görmedim hatta ın the nude dudak kalemini kullanıyorum ahh keşke bunun rujuda olsa diyodum gidip bi bakıyim:)

      Sil
  2. ah o cupcake.. bayılıyorum ve nerdeyse hergün bunu sürüyorum harika nemlendiriyor ve mis gibi kokuyor aşk yaşıyorum resmen :) güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gibi düşünen bir kişi daha:) teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Essence rujlara bayılıyorum hem fiyatı hem yapısı olarak gerçekten çok güzel rujlar. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil