15 Aralık 2015 Salı

Flormar || Up To 7 Days - 7 Gün Kalıcı Oje



Selamlar efendim! 
Çalışan, okuyan ya da evin içinde bütün gün koluşturan her kadının hayalidir kalıcı oje. Evet bir süredir güzellik merkezlerinde kalıcı oje uygulamaları yapılıyor. Ancak hem evde istediğimiz zaman, hem de daha uygun fiyatlı alternatifler olması hepimiz için şahane olur derken Flormar bu ikili setleri çıkardı ve 7 gün kalıcı dedi.
İlk başta temkinli yaklaşsamda dayanamayıp aldım. Hatta snapchat hesabımda da uygulamamı ve sonrasını paylaştım.
Önce tırnağınıza bir base coat sürüyorsunuz. Onun markası falan size kalmış. Base coat kuruyunca bir kat setteki ojeyi sürüp kurumasını bekliyorsunuz. Kuruyunca ikinci katı uyguluyorsunuz. Ojenin iyice kuruduğundan emin olunca da setteki cilayı uyguluyorsunuz.
Uygulama bu kadar basit.
Renkli olan ojenin fırçası hafif kalın. Cilanın fırçası normal. İkisi de çok kolay kurudu bu arada. Cila alıştığımız muadillerinden daha kalın yapıda. Zaten kullanınca olayın cilayla alakalı olduğunu anlıyorsunuz. Ojeye ekstra bir parlaklık veriyor.


Üçüncü günün sonunda tırnak uçlarım soyulmaya başladı. Dolayısıyla ben pek memnun kalmadım. Sonra cilayı başka ojelerle de denedim. O ojelerinde normaldeki kalıcılıklarına 1 gün falan ekledi. 



Kalıcılık açısından memnun kalmasam da parlaklığa aşık olduğum için vilayı kullanmaya devam edeceğim. Ama gidip diğer renkleri de almam.





Tabi sizler için 3 gün kalıcılık iyiyse deneyin derim. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 7 lira.
Mutlu akşamlar.

3 yorum:

  1. Hiç gerek yokmuş o zaman bu ojeleri almaya,güzel yazı olmuş. Full color serisinin kalıcılığı ve kuruma süresi fiyatına bakarsak bunu epey katlar. Ekstra parlaklık için bir cila bitti.
    3 gün böyle iddialı bir oje için çok çok az..

    YanıtlaSil
  2. 3 gün kalabilen ''Kalıcılık'' iddaası olmayan ojelerin de oluşunu düşünürsek pek alasım gelmedi şimdi, ama 7 TL' de çok uygun bi fiyat denenedebilir.:) bilemedim :)))

    YanıtlaSil
  3. uzun süre kalması iyi birşey değil diye düşünüyorum. Alttaki tırnak mahfolur zaten 2 gün kalsa sararıyor benim tırnaklarım :(

    http://yenihayatiminilkgunu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil