2 Ekim 2015 Cuma

H&M // Pure Radiance Powder Blusher- Pink Peach-Allık




Bildiğiniz gibi H&M makyaj departmanını yeniledi. Ben de yeni halini ilk gördüğümde inanılmaz şaşırdım. Renk skalası çok genişlemiş, ambalajlar daha şık, ürün çeşitliliği fazla..

Tabi bir de kötü yönü var; fiyatlar eskiye oranla daha pahalı.





O şaşkınlıkla hemen 4-5 tane ürün almaya karar verdim ancak kasaya gidene kadar elimdekileri tek bir allığa düşürmeyi başardım. O kadar para verip riske girmek istemedim açıkçası. 
Sadece bir tane allık aldım.




Benim satın aldığım allığın rengi Pink Peach. Allıklarda bir çok renk seçeneği var. Muhtemelen istediğiniz tonu bulursunuz. 
Bu arada krem allıklar da var isteyenler için.




Altıgen formda, siyah şık bir ambalajı var. Arka yüzü de altın renginde. Bence önceki dandik ambalajlardan çok daha kaliteli duruyor. Üstelik küçük ve hafif.




Açıkçası böyle şık bir ambalajla, artan fiyatları düşününce bir aynası olmasını beklerdim. Bu beni biraz hayalkırıklığına uğrattı.





Yapısını çok sevdim.Tozutmuyor. Ne çok yumuşak ne de çok sert. Uygulama için en ideal yapıda diyebilirim. Pigmentasyonu güzel ama kalıcılığına gelecek olursak eğer gün boyu ilk sürdüğünüzdeki rengi görmek istiyorsanız beğenmeyebilirsiniz.

Bendeki renk şeftalilik barındıran bir pembe. Oldukça genç, fresh ve canlı bir renk. En solgun olduğum günlerde bile yüzümü iyi gösteriyor.




Yavaş yavaş her kategoriden ürün denemeye çalışıcam. Umarım artan fiyatlarını hakeder H&M'in makyaj ürünleri.

Siz bu yeni ürünlerden neler denemeyi düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Çok beğendiğim rengini,ambalajını kısacası yeni seriyi ^-^ Güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  2. Seride çok güzel allıklar var gerçekten,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil