3 Temmuz 2015 Cuma

Elca Alışverişim ( Haziran 2015 )



Elca'ya ulaşım kolaylaştıkça sıkılıp sıkılıp ben bir Elca'ya gidiyim demeye başladım. Bu iyi mi kötü mü orası tartışılır tabi :)
Hadi buyrun başlayalım neler aldığımı incelemeye...
Bu sefer küçük bir alışverişti çünkü yeni ürün pek yoktu. Poşettekilerin 2 parçadı kuzenimin onlardan da bahsedicem.





Kuzenime Bobbi Brown'dan Luminous Moustrising Treatment fondöten aldım. Geçen alışverişimde kendime almış ilk kullanınlarımda sevmiştim. Fiyatı 45 lira.








İkinci olarakta Mac'in bu canlı pembe rujunu aldım. Bu sanırım bir koleksiyonun ruju ama koleksiyonu hiç hatırlamıyorum. Fiyatı 20 tl.
Estee Lauder'in Ideal Light'ını görünce hem de bana uygun rengini bulunca dayanamayıp alıverdim. Yaz aylarında bu tarz aydınlık veren ürünler hoş oluyor.
Fiyatı 50 liraydı.
Bir de tabi ki çıktığı ilk günden beri alsam mı almasam mı ikileminde kaldığım en sonunda sırf bir rengine aşık olduğum için aldığım Mac'in Rihanna Viva Glam setini aldım. Makyaj çantası ve Viva Glam 1, Viva Glam 2 rujlardan oluşuyor. Fiyatı 60 liraydı diye hatırlıyorum.

Önümüzdeki hafta Elca'ya bir ziyaretim daha olabilir, gerçi heran kozmetik yasağına girebilirim ama bilmiyorum bakalım. Yaşayarak görücez, herkese sevgiler...

6 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan hepsini. Elca'dan almak oldukça ucuza denk geliyor ancak bazen ürünler bozulmuş çıkabiliyor, dikkatli olmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler evet son kullanma tarihine dikkat ediyorum:)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullanın :) bende geçtiğimiz hafta 2 mağazasına da gittim ama pek birşey bulamadım.

    YanıtlaSil