24 Haziran 2015 Çarşamba

Avon Color Trend Kalem Ruj - Rose Kisses



Kalem rujları sever misiniz? 
Benim için eğer yapısı güzelse en büyük kurtarıcılar!
Sürümleri de kolay oluyor, taşıması da..
Bu sebepten son dönemlerde kalem rujlarımın sayısı çoğalıyor. Geçen ay Avon kataloğunu karıştırırken rengine vurulunca Color Trend serisinden de bir kalem ruj almak istedim.
Ben bu şeffaf plastik kapak olayını hiç sevmiyorum. Hem kullandıkça kirli duruyor, hem de çatlamaya kırılmaya çok müsait. Asansörlü olması çok hoşuma gitmişti ilk geldiğinde ama 2 haftalık kullanım sonucunda asansör mekanizması bozuldu, boşa dönüyor.
Yani ambalajdan sınıfta kaldı!
Bendeki rengi Rose Kisses. Çok tatlı pembe nude. Ne çok soluk ne de çok canlı. Günlük kullanmam için rengi biçilmiş kaftan. 




Mat bir bitişi var diyebilirim. Yapısı mı yoksa rengi midir sebep bilmiyorum ama dudaklarımdaki bütün kusurları belli etti. Bu yüzden peeling yapılmış ve nemlendirilmiş dudaklara uygulamak gerekiyor.





Dudaklarımın iç kısmına uygulayamadım. Bu yüzden ağzımı açtıkça iç bölgede ürün  olmadığından parça parça bir görüntü oluyor.

Yine renkten mi yapısından mı bilemediğim bir konu da kalıcılığı. Mat yapılı rujlar kalıcı olur genelde ama bu ürün hiç kalıcı değil, belki de dediğim gibi açık renk olduğundandır.
Fiyatı 12 lira gibi bir şeydi. Hatta çok uygun fiyatlı olduğundan az kalsın bütün renklerini alacaktım. Allahtan bir tane denedikten sonra alırım diye düşünmüşüm, 
Şuan başka rengini almayı planlamıyorum.
Mutlu günler💕

4 yorum:

  1. Renk cidden şahane ama Color Trend serisi Avon'un en uygun fiyatlı ürünlerini barındırdığı için biraz kaliteli değiller.
    Ama Avon'un ultra colour serisinin rujlarını kesinlikle tavsiye ederim.:)

    YanıtlaSil
  2. rengi nasıl da yakışmış oysaki

    YanıtlaSil