23 Haziran 2015 Salı

2015 Yaz Makyaj ve Saç Trendleri

İyi akşamlar, herkese mutlu günler..
Bu postta 2015 Yaz makyajında neler moda onlardan bahsedelim istedim.
Hadi bakalım hangi trend size uygun, hangisi değil biraz konuşalım.


Alt Kirpik Diplerinde Renk!




Renkli farlar kullanmaya yavaş yavaş alışırken bu sezon alt kirpik diplerinde mavi, mor gibi canlı renkler uygulandığını görüyoruz. Bu görüntüyü isterseniz göz kapağınızla da tamamlayabilirsiniz. Ancak genelde göz kapağında soft bir makyaj, alt kirpik diplerindeyse canlı renkte kalemler ya da farlar göze çarpıyor.


Islak Ten Makyajı!



Aslında geçtiğimiz Sonbahar'dan beri ten makyajındaki mat görüntü yerini daha ışıltılı daha ıslak bir görüntüye bıraktı. Ancak Yaz'ın gelmesiyle dewy dediğimiz bu görüntüyü daha sık görmeye başlıyoruz.
Elmacık kemikleri, burun üstü, şakaklar, dudak üstü ve çene de hafif aydınlatıcı kullanarak bu trende uymak mümkün.


Doğal Dalgalı Saçlar!




En büyük saç trendlerinden biri de denizden yeni çıkmış gibi görünen saçlar. Maşa kullanılmadan sanki kendi doğal dalgasıymış gibi duran saç modelleri bu Yaz oldukça revaçta. İsterseniz araya salaş bir örgü yaparak daha bohem ve cool bir model elde edebilirsiniz.


Turuncu Dudaklar!




Bu Yaz her şey daha iddialı sanki. Dudaklarda da turuncu tonlar hakim bu sezon. Evet biliyorum biraz alışılmışın dışında ama yavaş yavaş alıştırın kendinizi :)
Bu arada unutmadan turuncu ruj dişleri sarı gösterir bilginiz olsun, önleminizi alın!

Benim 2015 Yaz'ı için bahsedeceğim yenilikler bunlardı. Sizlerin de paylaşmak istediği şeyler olursa yorum bırakabilirsiniz.
Sevgiler...

2 yorum: