6 Aralık 2014 Cumartesi

High End Alışverişim || Urban Decay - NARS - Make Up Forever - BobbiBrown - The Balm




Merhaba, bugün oldukça fazla üründen oluşan bir highend alışveriş paylaşacağım sizlerle. Hemen hemen hepimizin beğendiği ya da almayı düşündüğü (en azından benim için öyle) bir kaç parçayı nihayet koleksiyonuma ekledim. Umarım ilginizi çeker ve severek okursunuz.







 İlk olarak far paletlerinden başlayalım.





UD Naked'lardan en çok 3'ü beğeniyor ve istiyordum. Hatta yabancı sitelerden ya da Instagram'dan almayı düşünüyordum ama gümrüktü, fazla gelen fiyatlardı derken bir blog satışından aldım. Fiyatı da Basics'le birlikte aldığım için uyguna geldi.







Onu almışken Basics'i de alayım dedim. Gratis indiriminden ne zamandır almayı düşündüğüm Meet Matt(e) Nude palete de daha fazla karşı koyamadım. Elimde az mat far olduğu için bu paletle bütün mat far açığımı kapatmış oldum.
Yanındaki Smoke Balm'da ülkemize yeni geldi. Detaylı yazısını burdan okuyabilirsiniz. Gittiğim Gratis'te bulunca yanımda taşımaya çok uygun diye onu da aldım ancak çokta olmazsa olmaz bir ürün değil diye düşünüyorum.






Vepa Grup her yıl bünyesindeki markalardan oluşan indirim günleri düzenliyor. Ben geçen sene duymuş fakat fırsat bulamamıştım. Bu yıl gittim. İyi ki de gitmişim!
Yarı fiyatına Nars, Mufe almak çok hoşuma gitti.




Nars'tan bir maske ve bir fondöten aldım. Nars'ın başka bir fondöteninin testerını deneme fırsatım olmuştu. Testerdan anladığım kadarıyla da güzeldi ancak o üründen yoktu. Ben de buna şans vermek istedim.
İlk kez bu vesileyle Nars'ın cilt bakım ürünleriyle tanışma fırsatım oldu.
Maskeyi henüz iki kere kullandığım için yorum yapmıyorum.





Make Up For Ever'ın likit rujlarını ve hd allıklarını denemeyi çok istiyordum. İkisini de gayet uygun fiyatlara görünce almadan duramadım.

Rujun numarası 13, allığın numarası da 5.


Ruju sadece elimde denedim, şahane bir rengi var. Allık son 2 haftadır makyajlarımda vazgeçemediğim ürün oldu bile. Oldukça pigmentasyonlu. yarım pompası iki yanağıma fazla bile geliyor. Rengi de çok doğal. Tek düşüncem, umarım kuruma problemi yaşamam.





Tabiki bu kadar çıldırmışken durmadım ve Nars'ın Orgasm allığını aldığımdan beri denemek istediğim glossunu aradım. Sadece Super Orgasm vardı bende onu aldım. İçinde altın rengi ışıltılar olan şeftalimsi bir pembe. Özellikle nude rujlarla favorim oldu.

Nars'ın Tolede rujunu daha önce Sephora'dan black card indirimimle almıştım. Bahsedip bahsetmediğimi hatırlamadığım için bu yazıya da koymak istedim. Tabi ki nude renklerden. Genelde high end markalardan ruj alırken nude tonlara elim gidiyor.


Gördüğünüz allıkta Nars'ın Guy Bourdin serisinden tabi ki Day Dream. Koleksiyon geldiğinden beri bu rengin hayalleriyle yaşıyordum. Ancak şaşırtıcı bir biçimde henüz kullanmadım. Sadece bakışıyoruz.




Bobbi Brown'ın iki ürününü de boyneronline'dan aldım. Arada bir göz atmanızı tavsiye ederim hoş indirimler olabiliyor.
Ysl rujları da boynerin sitesinde bir indirimden aldım ama Bobbi Brown'lar kadar indirimli değillerdi.



Allığın rengi Apricot. Çok az ve dikkatli uygulandığında hoş ve sağlıklı bir pembe. Daha önce yazısını hazırlamıştım. İsteyenler burdan detaylı yazısını okuyabilirler.

Bobbi Brown'ın hem yanak hem de dudakta kullanılan Creamy Color For Lips& Cheeks ürününü aldım. Bendekinin rengi Honeyed Tea. Kahvemsi bir ton.Ben sadece dudağımda kullanıyorum.


Ysl'den Rouge Pur Couture rujlardan 66 numarayı aldım. Sağdaki de Rouge Volupte Shine serisinin 9 numarası. Ysl rujları eskiden sadece ambalaj için seviyordum ama  özellikle 66 numara kalbimi yapısı ve rengiyle de fethetti. Çok yakında detaylı yazılarını paylaşıcam.



Nars'ın Sparkling Press Powder'larından Gold Rush'ta tabi ki istediğim Nars ürünlerinden biriydi. Açıkçası bunu Vepa indiriminde görünce gözlerime inanamadım. Normalde satın almaya gittiğimde bile 3 Sephora'da kalmadı demişlerdi. Ben de tamamen vazgeçmiştim.



Kalem de methini nerdeyse bütün bloggerlardan duyduğum Mufe'nin Aqua Eyes serisinden Gypsy.
Kahverengi kolay sürümlü gün içinde fazla akmayan kalem arayanlara duyurulur.






Belki hatırlayanlarınız vardır, uzun zamandır kontur yapmak için krem ürün arıyordum. Pudra tarzı kontur ürünleriyle aram hiç iyi değil maalesef. Az kullanıp iyi dağıtmama rağmen leke gibi duruyor.




Nars'ın Matte Multiple'larını duymuşsunuzdur mutlaka. İlk çıktıklarında İngiliz Youtuber Lily Pebbles'ta görmüş fakat fiyatına bakınca her gün kullanmayacağım bir şeye bu parayı harcamak istemediğime karra vermiştim.
Ahh indirim sen nelere kadirsin.




Cappadoce, sağdaki, kontur için alındı. Soldakinin ismi ise Laos, o da allık olarak hatta arada bir de ruj olarak kullanılıyor.
Laos'un kapağını açarken kenarı hafif deforme oldu ama ziyanı yok.



Bu alışverişi yaparken ve sonrasında inanılmaz mutluydum. Şimdi yazısını yazarken de çok mutluyum. Hepsi aldığıma çok sevindiğim ve uzun zamandır planladığım ürünlerdi. Hele ki indirimden alınca nerdeyse üçte biri fiyatına aldım.


Herkese mutlu akşamlar diliyorum...

6 yorum:

  1. Meet Matt(e) Nude paleti indirimde ne kadara aldiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı hiç hatırlamıyorum ama %50 indirimdeydi sanırım 38-39 tl ye geldi bana ama yanılıyor olabilirim

      Sil
  2. Indirimden vepadan yari fiyatina yakından aldim diyorsun ancak hic fiyat soylemiyosun. Urunleri denemeden renklerini uygulamadan yorumlarini bilmeden numaralarını bilmekte doyurmuyor biraz tatmin ediyor sadece.. dusunki cok istedigin bi marka cok buyuk bomba indirimimiz var ama soylemeyiz gel sen ogren diyo ayni bu yani yazın. Biraz daha bilgilendirici biraz daha heyecanini rastgele anlatmak yerine okuyana bir şeyler katacak seyler yazarsan daha da zevkle okurum. Istersen yayinlama bu yorumumu da sen oku bil yeter

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerin renklerini ve detaylı yorumlarını yapsaydım yazı çok uzun sürerdi. Uzun zamandır bekleyenler vardı bu yazıyı o nedenle detay paylaşmadım. Zaten belirttiğim gibi tek tek yazıları zamanla gelecek. Vepa'nın indirimini de Instagram sayfamda duyurmuştum. Senede bir kez oluyor ve genelde Sonbahar başı gibi tarihi. Yaklaşık 3 ay önce aldığım ürünlerin fiyatını da hatırlayamıyorum haliyle yanlışta bilgilendirmek istemiyorum o yüzden.
      Ben küfür içermediği sürece de her yorumu yayınlıyorum :) Gerekli bilgiyi veremediysem kusura bakmayın. İyi akşamlar.

      Sil
  3. Bu alisverisi ben yapmis olsam ben de mutluluktan deliye donerdim heralde cok guzel bir yazi olmus resmen yeni kucuk bi koleksiyon olusmus bayildim! Blogunu severek takip ediyorum benim bloguma da beklerim :))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir alışveriş yapmışsın hemen hemen benim koleksiyonuma katmak istediğim herşeyi almışsın ne güzel bir mutluluk değil mi alışveriş :) Benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam

    YanıtlaSil