25 Ekim 2014 Cumartesi

Pişti Olan Ünlüler // Shay Mitchell vs. Kim Kardashian




Merhabalar, yine pişti olan iki ünlüyi çekiştireceğimiz bir yazı yazıyorum sizler için. Bakalım yazının sonunda siz kime daha çok yakıştıracaksınız kıyafeti.


Bu defaki konuklarımız Shay Mitchell ve Kim Kardashian. Hemen nerde, kimin tasarımı olan kıyafeti, hangi ayakkabıyla kombinlemişler inceleyelim.





Mischa Collection'ın 2014 Sonbahar koleksiyonundan beyaz, dantel büstiyer ve etekle pişti oldular.
Genel olarak baktığımda ikisinde de direk göze çarpan bir rüküşlük göremiyorum. Tek tek detaylı inceleyip ona göre karar vermek en güzeli sanırım. 
Hazırsanız ilk olarak Kim Kardashian'la başlayalım.








Kim Kardashian, 33. doğumgününde Vegas'ta ki Tao isimli gece kulübüne giderken giymiş bu kombini. Ten rengine inanılmaz yakıştırdım beyazı.
Altın rengi Tom Ford imzalı ince batlı ayakkabıları da gayet zarif bir şekilde tamamlamış görüntüsünü.
Genel olarak bir renk katmak için olacak Dolce&Gabbana tasarımı bir clutch tercih etmiş.
Komple dantel görüntüsüne bir de desenli renkli clutch pek hoşuma gitmedi.







Shay; 10 Ağustos'ta ki Teen Choice Awards'a katılırken giymeyi tercih etmiş. Metalik Jimmy Choo stilettolarına bayıldım. Pembe altın rengindeki Rodo Swarovski clutch incecik gayet zarif.
Aynen Kim'de olduğu gibi onunda ten rengine beyazı çok yakıştırdım.


Büstiyerin göğüs kısmı kesinlikle Shay Mitchell'da daha iyi durmuş. Beyaz ve dantel bana daha masum ve zarif bir görüntü hatırlatıyor. Dolayısıyla Kim'in göğüsleri çok dikkat çekiyor.Bence zerafetten ve masum görüntüden çok uzak.






Bir de saç ve makyajlarına göz atmak istiyorum.
Pretty Little Liars dizisiyle tanıdığımız Shay  kalın ve salaş bir şekilde örülmüş saçları ve bordo rujuyla oldukça hoş görünüyor.
Kim Kardashian ise hafif dalgalandırılmış saçlarını açık bırakmayı tercih etmiş. Makyaj konusundaysa gözler biraz ön plana çıkarılmış.



Sonuç olarak ben kesinlikle Shay Mitchell'a daha çok yakıştırdım bu kıyafeti.
Peki siz neler düşünüyorsunuz?

1 yorum:

  1. Büstiyer bölümleri farklı. Kim'de geniş dantel kullanılırken Shay'de daha keskin hatlı ve ince dantel kullanılmış. Kim'in danteli göbek bölümünü de kapattığı için görüntüyü kesmemiş. Ben Kim diyorum.

    YanıtlaSil