5 Ekim 2014 Pazar

Eylül'de Neler Oldu?

Bayramın 2.gününden herkese merhabalar :)
Biliyorum bu kategoriye bayadır ara vermiştim. Hemde sebepsiz yere!
Dün içimden geldi hadi dedim tekrar başlayalım. Her ay yazar mıyım bilmiyorum ama bu kadar boşlamayacağım kesin.






Tabi ki bu mevsimin vazgeçilmez organizasyonları olan düğünlerden bende nasibimi aldım. Eylül ayında bir kına bir de düğüne katıldım. Bu düğündeki saçımı ve makyajımı da kendim yaptım. Sonuç o kadar hoşuma gitti ve gece boyunca o kadar iltifat aldım ki sanırım bundan sonra kuaföre ayda yılda bir belki gidicem.









Yeni tarifler denedim. Bol baharat seven biri olarak çakma tortilla yaptım. Tamam itiraf ediyorum tortillayla uzaktan yakından alakası yoktu ama lezzet süperdi. Kendimi ne zaman stresli, yorgun, üzgün ya da mutsuz hissetsem mutfaktayım. Malzemeleri, farklı tatları birbiriyle karıştırıp yenilikler yaratmak kadar beni mutlu eden bir şey yok.










İlk kez yeni doğmuş bir bebeği kucağıma aldım. Burdaki fotoğraf 15 günlük hali ama doğumdan sonraki üçüncü günüydü biz tanıştığımızda ve çok daha minikti. Aman boynunu şöyle tutuyim, bacağı katlanmasın derken öldüm öldüm dirildim valla. Anne olmak tabi ki çok ama çok güzeldir fakat ne kadar zormuş onu da anladım.










Bir hafta kadar arkadaşlarımla Sapanca'daydım. Hava güzel olduğunda havuzun ve güneşin tadını çıkardım. Enerji depoladım ve tabi ki bol bol pinekledim. Mangal yapmayı da ihmal etmedik. Bu fotoğrafta açlıktan ölmek üzereyken etler hala olmadı pozum :)








Instagram'da bir bitirme projesine başladım. Kendime 10 tane ürün seçtim. Hatta şuana kadar 2 tanesini de bitirdim. 3 tanesi de bugün yarın biticek durumda.
Alışverişe devam ediyorum ama alsam bile bu kategorideki ürünler dışındakileri kullanmıyorum. Arada bitirme projeleri iyi oluyor. Bayadır çeşitli nedenlerle kullanmadığım ya da elimin bir türlü gitmediği ürünleri farkedip kullanma fırsatı buluyorum. Böylece hem kullanma tarihleri geçmemiş ve ziyan olmamış oluyorlar hem de yeni ürünlere yer açılıyor.












Koluma el emeği göz nuru dövme denemeleri yaptım. Fena da olmadılar aslında. En kısa zamanda denemelerim farklı motiflerle devam edecek. Tabi ki bunlarla kalmayıp gerçek dövmelerde yaptırmaya devam edeceğim ama böyle büyük ve bu kadar görünen yerlere yaptıramayacağım için kendimi geçici yöntemlerle dizginliyorum.






Bu ayı iple çekmemin bir diğer nedeni de aylarca ne olacak acaba diye beklediğim Medcezir'in başlamasıydı. Yeni bölümleri beni çok tatmin etmese de severek izlemeye devam ediyorum. Bu arada okumak isteyenler için Eylül ve Mira'nın Stil İncelemeleri blogumda var. Çok yakında dizideki diğer karakterleri de yazıcam.



Benim Eylül'üm böyle geçti. Siz neler yaptınız?


Eylül Buluter'in Stili:  http://zorbeanne.blogspot.com.tr/2014/08/medcezir-eylul-buluter-stil-incelemesi.html

Mira Beylice'nin Stili: http://zorbeanne.blogspot.com.tr/2014/09/medcezir-mira-beylice-stil-incelemesi.html

4 yorum:

  1. Bende aynı. Bir de okul falan başladı işte. Bu arada çekilişim var beklerim.

    YanıtlaSil
  2. bir erkek arkadaşın vardı senin ama hiç adını falan anmıyosun bahsetmiyorsun da bir sorun mu var merak ediyoruz hadsizlik yapmak istemiyorum ama sormazsam meraktan ölürüm herhalde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel hayatımı belli bir yere kadar paylaşıyorum. Bu artık özelinde özeli benim için o nedenle çok nadir bahsediyorum. Çok hoşuma gitmiyor ulu orta bu tarz konularda paylaşımlarda bulunmak:)

      Sil
    2. senin hayatınada olmak bizim cok hoşumuza gidiyo yaa ondan sordumm :) hani bu ara moralim bozuk falanda diyosun ya yani ondan :) özür dilerimm :(

      Sil