21 Haziran 2014 Cumartesi

Neutrogena Hızlı Etkili Sivilce Jeli

 
Herkese merhaba...
Bugün maalesef Temmuz'a yaklaşmamıza rağmen Kış günlerini aratmayan bir hava var. Bu fırtınalı havaya rağmen gün içinde oldukça yoğun olduğumdan anca şuan yazımı yayınlama fırsatı bulabildim gecikme için lütfen kusuruma bakmayın!


Youtube kanalımı takip edenleriniz çok sık sivilce sorunu yaşamadığımı (hatta ergenlikte bile) bilirler. Hatta nasıl oluyor da sadece arada sırada tek tük sivilcen çıkıyor, biz neyi yanlış yapıyoruz diye soranlarda çok oluyor.
Merak etmeyin o konuda bir video çekicem.

Benim de özellikle blog yazmaya başladığımdan beri yeni yeni ürünler denemekten arada sırada da olsa sivilcelerim çıkmaya başladı. Alışık olmadığımdan hemen panikleyip çözüm aramaya çalıştım ve Neutrogena'nın bu ürününü keşfettim.





Uygulamadan sonra 4 saat içinde sivilcenizi geçireceğini iddia ediyor. Aslında oldukça büyük bir iddiası var diyebiliriz. Bu nedenle bana pek inandırıcı gelmemişti.
Ben makyajdan ve kirden cildimi iyice arındırdıktan sonra, tonikleme işlemimi yapıyorum. Cildim toniği emdikten sonra da sadece sivilcelerimin üstüne olmak şartıyla ürünü azıcık uyguluyorum.

Özellikle çıkma aşamasında olan sivilcelerimin çıkmamasını sağladığını söyleyebilirim.









Ağrılı, içe doğru büyük sivilceler vardır bilirsiniz kabus gibidir elinizi üstüne değdirdiğinizde acır. Hatta ilk günler o tarafa yatamazsınız. Çenemde o tarz bir sivilce çıkmıştı ona uyguladım. Tamamen geçirmedi ama öncekilerde olduğu gibi kızarma ve ağrı pek olmadı. Çünkü oluşma çıkma ve kaybolma evresini hızlandırıyor.








Tüpün küçük olduğuna bakmayın, zaten sadece sivilce üstlerine uyguladığınız için bol bol gidiyor. Şeffaf, hafif kokulu bir ürün.
Ben sivilcenin üstüne minicik bir miktar koyup onu hafifçe ovalıyorum.

Bir kulak çubuğuyla uygularsanız tüpün ağız kısmına da mikrop bulaşmaz böylece sivilceyi tüm yüzünüze yaymamış olursunuz.







Benim gibi arada bir sivilceleri çıkanlar için gerçekten mucizevi bir ürün. 
10 tl civarında bir fiyatı vardı. Fiyatına göre etkisi süper, en azından bana süper geldi.


Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. Gerçekten güzel bir ürün bencede,ancak bunu kullandığım her sivilce cildimde leke bıraktı.Aynı problemi yaşayan varmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bende diyorum sivilce çıkmadan engel oluyorum da neden lekesi kalıyor diye.. Hemen kullanmayı bırakıyorum ve başka çözüm yollarına yöneliyorum.. Teşekkür ederim farkındalık için :D

      Sil