17 Nisan 2014 Perşembe

Rimmel London Scandal Eyes Rockin' Curves Mascara



Merhabalar, sık sık yeni rimeller denediğimi ve doğru dürüst fikir edinir edinmez de sizlerle paylaştığımı biliyorsunuz. Watsons'ın bloggerlara 8 Mart Kadınlar Günü için yolladığı hediye kutudan da Rimmel London'ın Rockin' Curve mascarası çıkınca hemen denemek istedim.


Daha önce hiç Rimmel London'dan mascara almamıştım.
Öncelikle ambalajından bahsetmek istiyorum. En sevdiğim özelliklerinden biri kapağı oldu. Rimeller kapağı sıkıca kapanmadığında hemen kuruyor. Bu üründe pek mümkün değil çünkü kapak tık diye yerine oturarak kapanıyor. Aynı kilit gibi...






Fırçası şimdiye kadar ilk kez gördüğüm dalga formunda. Muhtemelen kıvrım vermesi için bu formlu yapılmış fırçayı ilk kullanımlarımda biraz temkinliydim. Sanki göz kapağıma ürün bulaşacak ya da fırçayı gözüme sokacakmışım gibi geldi ama kısa sürede alıştım.



Fırçanın dalgalı formu kirpiklerin kıvrılmasında bir role sahip değil bence. Sadece dipten uca doğru kirpikleri çekerek uygularken bana kolaylık sağladı.






Normalde ilk bir iki hafta rimellerin yapısını sevmem. Bana fazla sıvı gelirler ama bunda hiç öyle bir sıkıntı olmadı.
Dökülme ya da gün içinde bulaşma yapmadı.
Çıkarma işleminde hiç zorluk çıkarmadı.
Gözümde herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermedi.
Kirpiklerimde topaklanma yapmadı. Ekstra bir hacim vermiyor ama ben günlük makyajlarımda çok fazla takma kirpik etkisini sevmiyorum zaten.





Bu rimele  ilk kullandığım zamanlarda aşık olduğumu düşünmüştüm ama galiba fırça üstünde ürün birikmeye başlıyor. Gerçi makyaj temizleme çubuğuyla bu sorunu hallediyorum ama ilk zamanlardaki aşkım kalmadı.
Eğer fiyatı çok değilse ilerde günlük makyajlarımda kullanmak için alabileceğim bir ürün olacaktır diye düşünüyorum.


Sevgiler...

1 yorum:

  1. Merhaba Buse Abla <3 Fiyatı kesinlikle çok pahalı değil.15 yada 17 lira olması lazım :)

    YanıtlaSil