8 Şubat 2014 Cumartesi

PASTEL Pretty Cheeks Blush On - Rose İn Matte Allık


Yine Pastel'in şirin tasarımlı fiyatına göre inanılmaz verim aldığım bir allığından bahsedeceğim sizlere. Dün maalesef yazı giremedim çünkü sınavım vardı ama dünün yazısını bugün yayınlayarak kendimi affettirmek istiyorum.




Gördüğünüz gibi Spring Blush-On allıkların ambalajıyla aynı. Yine ufacık, çantaya at çık boyda. Dış tasarımı inanılmaz şeker.




Bu defa çıkardıkları renkler daha Sonbahar ve Kış'a uygun diyebilirim. İsminde de belirttikleri gibi bu allık mat yapılı. Ben makyaj malzemesinde çok fazla mevsime göre renk seçmesem de mat allıklar Kış aylarında özellikle elimin sık gittiği ürünler oluyor.



Bu kadar küçük ambalajda yapıp içine ayna bile koymuşlar ya bravo Pastel! 
İnsan daha ne ister.



Gördüğünüz gibi içinde şeftalilikte barındıran bir pembe. Ben özellikle açık ve buğday tenlilere çok yakıştırıyorum bu tonları.

Pigmentasyonunun bu kadar iyi olduğunu görünce de çok şaşırdım. Açıkçası gün içinde hiç tazeleme ihtiyacı duymuyorum. Kalıcılığı güzel.
Çok hafif bir kokusu var ama beni rahatsız etmedi.



Çok çok az tozutma yaptı bende ama fırçadan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum. Bu ürünü Pastel'in sitesinden, Watsons ya da Gratis'ler den 10 tl'ye alabilirsiniz.



6 yorum:

  1. Almamak için hep frenledim kendimi ancak sanırım bu kez kendimi tutamayacağım :) istiyorum bu allığı ehehe:)

    YanıtlaSil
  2. Ben aldığım andan itibaren aşık oldum kendisinee,youtube ta da söylemiştim zaten :D Bize en çok yakışan tonu da bu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten beyaz ten için şahane bi ton:)

      Sil
  3. Bende ilk çıkan pembe olaı var ve hem kalıcı değil hem pigmentasyonu az bunu merak ettim bulursam bakıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o pembeyi de çok seviyorum bence de bunu bulursan bi dene:)

      Sil