11 Ocak 2014 Cumartesi

Rival de Loop Clean&Care Temizleme Köpüğü

Merhabalar...
Yılbaşı alışverişinde ben de bir çoğunuz gibi en çok Rossmann indirimini sevdim. Özellikle de Rossmann'ın kendi ürünlerini denemek için büyük bir fırsat oldu benim için.



Bu tarz temizleme ürünlerinin pompalı olması en sevdiğim taraflarından biri. Böylece hem kullanım kolaylaşıyor hem de boşu boşuna ürün ziyan olmuyor.
Sık sık temizleme ürünlerimi değiştirdiğimi biliyorsunuz. Bu defa da hem Rival de Loop'tan ürün denemek istediğim için hem de indirimde bulunca hemen aldım.



İçinde salatalık özü olduğu falan yazıyor ama kesinlikle kokusunda öyle bir şey yok. Hatta kokusuz diyebilirim. Gerçekten köpük formunda bir ürün olduğundan çok kolay uyguluyorsunuz ve temizlemenin ardından cildinizde bir gerginlik, ağırlık yapmıyor.
Ürün benim cildimde kızarıklık, tahriş, kaşıntı, yanma vs. gibi problemlere yol açmadı ama tabi ki her cilt farklı reaksiyon gösterebilir.



Bir pompa sıktığınızda yukarıdaki kadar ürün geliyor. Ben genelde tüm yüz makyajımı temizleme için iki pompa ürün kullanıyorum ve eyelinersız makyajımı bütünüyle temizliyor. Eyeliner bazen kirpik diplerime birikme yaptığından ya bir pompa daha ürün kullanıyorum ya da göz makyaj temizleyicisine başvuruyorum.
Ama fiyatına göre bir çok pahalı ürünün çıkaramadığı rujları, rimelleri temizlemesi çok etkileyici.
Farklı ürünler denemeye devam edeceğim ama yine bir indirimde görürsem kesinlikle alacağım bir ürün bu temizleyici köpük.

Fiyatı 6.45 tl. (Bu fiyat indirimli mi yoksa indirimsiz mi bilemiyorum maalesef)

Siz Rival de Loop markasıyla tanıştınız mı?

6 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, bende divinianın ürününü aldım yüz temizleyicisini ama kullanmadım daha elimdeki bitsin kullanıcam sonrada bunu denerim beğendiysen :) rıvalın rujlarını çok beğeniyorlar bende anneme aldım indirimlerde gerçekten şahaneymiş !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rujlarını kullanıyorum biraz kuruma yapıyorlar ama balmlarla falan gayet iyiler:)

      Sil
    2. Buarada mımledımmm canım senı :)
      http://kzmtkkokos.blogspot.com/2014/01/mimmm-19-ksa-dair-hersey.html

      Sil
    3. En kısa zamanda yapıcam canım çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Nivea nın böyle bir ürününü kullanmıştım o da güzeldi indirimde yakalarsam bende alırım bunu merak ettim :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de indirimde Nivea'yı alıcam ne zamandır denemek istiyorum ama hiç doğru düzgün indirimde rasgelmedim:)

      Sil