22 Ocak 2014 Çarşamba

Flormar Mirror MR03 Oje

Merhaba, bir çoğunuzun bildiği üzere Flormar yeni bir oje serisi çıkardı. Ayna efekti yaratan bu serinin ismi Mirror. Bende bugün size bu serinin MR03 numaralı altın rengini tanıtacağım.

Uzun zamandan beri ayna görüntülü stickerlar alıp içimdeki aşkı dizginlemeye çalışıyordum ama hiç biri hoşuma gitmedi. Büyük beklentiler ve umutlarla aldım bu ojeyi.


Son yıllarda altın rengini ojede de kullanmaya başladığımdan elim hemen bu renge gitti. Maalesef beklentilerim ojeyi sürdüğümde suya düştü.



İnanılmaz fırça izi yaptı benim tırnaklarımda. Hatta acaba tırnak yüzeyim nedeniyle mi oldu diye düşünüp baya bakımlar yapıp tırnağımın düzgün olduğundan emin olduktan sonra tekrar sürdüm ojeyi ama nafile... 
Sorun ojede bence.


Bu serideki fırçalar kalın ki ben kalın oje fırçasına bir türlü alışamadım. Tam olarak iki kat uyguladığımda yeterince opak bir görüntü sağlayabildim. Oje anneannelerimizin sürdüğü sedefli ojelerden ileri gidemedi benim için. 
Öyle enteresan bir ayna efekti görmedim yani.


Kuruması kısa sürüyor. Kalıcılığı maksimum iki gün tırnakların uç kısımları soyulmaya başlıyor ikinci günde. Özellikle hem ilk hem de ikinci uygulamam da dikkat ettim üç gün duramadı benim tırnaklarımda.

Elimde bir de gül kurusu gibi bir pembesi var bu serinin. 
Özetle söylemem gerekirse ben hiç beğenmedim bu ojeyi.
Fiyatı 5 tl civarındaydı.

Siz Mirror serisini denediniz mi?


2 yorum:

  1. Denedim ve bnde mr04 rengi var.
    Bu ojeye 5tl degmez. Ve bu seri pek hos degil.

    YanıtlaSil