2 Aralık 2013 Pazartesi

NYC Liquid Eyeliner

Merhaba, yine yağmurlu bir güne uyandık ki böyle havalar benim favorim :) Umarım günümüz güzel geçer...

Bugün uzun zamandır kullandığım Nyc'nin likit eyelinerından bahsedeceğim. Ben yaz başında Watsons'tan 2 tanesi 7 tl gibi bir kampanyada almıştım bu eyelinerı ve açıkçası bu fiyata çokta bir beklentim yoktu.
Ben ne zaman " kesin boşuna para verdim " diye düşünerek bir ürün alsam güzel çıkar genelde. Bu üründe de öyle oldu.




 Renk olarak gerçekten tam bir siyah ve gün içinde hep parlak görünüyor. Bazı eyelinerlar sürdükten bir süre sonra matlaştığı için ben pek memnun olmuyordum ama bu ürün tam istediğim canlı ve parlak görünümü sağlıyor.



Fırçası ince olduğu için eyeliner çekmeniz daha kolay oluyor. Başlarda eğer ince fırçaya alışık değilseniz ufak tefek titremeler olabilir ama ben ince eyeliner çekmeye bu ürün sayesinde alışıyorum.




Ürün eğer çok yağlı bir göz kapağınız yoksa gün içinde akma ya da dağılma yapmıyor. Ben yine de özellikle sıcak günlerde far bazı kullanmayı tercih ediyorum.

Severek kullandığım bir eyeliner oldu kendisi. Elimde ikincisi hala açılmamış vaziyette duruyor. Watsons'lar da son zamanlarda pek göremedim ama bulursanız bence bir deneyin. Bu fiyata bu özellikler kaçırılmaz.

Sizin bu ara hangi likit eyelinerı kullanıyorsunuz?

2 yorum:

  1. Bende severek kullanıyorum bu eyelinerı ama parlak dediğinde çok şaşırdım sürdükten sonra matlaşan bir eyeliner..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hiç matlşma yapmıyor ya allah allah belkide ben altına loreal kullanıp üstünden bununla geçtiğim için olabilr:)

      Sil