2 Kasım 2013 Cumartesi

The Balm Nude Tude Far Paleti

Merhaba, Gratis'lerde satılan The Balm markasında haberi olmayan yoktur herhalde. Bugün size o markanın paletlerinden birini tanıtmaya çalışacağım. 


Öncelikle diğer bütün ürünlerinin ambalajları olduğu gibi bununda karton ve mıknatıslı bir ambalajı var. 
Evet kabul ediyorum palet biraz büyük ama o kadar kusuru da olsun artık :)




Kapağını açınca paletin büyüklüğünde bir ayna, 12 adet far ve çift taraflı bir fırçayla karşılaşıyorsunuz. Biraz yapılarından ve renklerinden bahsetmem gerekirse; oldukça yumuşak ve kolay karışabilen farlar. Gördüğünüz gibi soldan sağa doğru renklerin koyulaştığı palette sağdaki iki renk ( Sleek ve Serious) paletin en pigmentli iki rengi diyebilirim. O kadar ki fırçanın ucuyla dokunmam yetiyor.
Çok hafif bir tozutmaları var ama dert edilecek boyutta değil.




Öncelikle parmağımı bir kere fara sürüp daha sonra koluma sürdüm. Göreceğiniz renkler bu şekilde yani buna rağmen oldukça iyi renk verdiler. Yukarıdaki görselde paletin ilk sırasındaki 6 rengi görüyorsunuz.
Sassy ve Stubborn aydınlatıcı olarakta kullanabileceğiniz oldukça doğal renkler.
Selfish benim çoğunlukla tüm göz kapağıma uygulamayı tercih ettiğim yine çok ışıltılı grimsi bir kahve tonu.

Sophisticated, Sexy ve Serious genelde kirpik dipleri yada gözümün dış kısmına koyu bir gölge için kullandığım renkler.




Bu görselde de alt sıradaki 6 rengi inceleyeceğiz. Baştaki 2 renk yani Snobby ve Stand-offish yine ışıltılı bir altın sarısı ve hafif pembemsi bir şampanya rengi. Göz pınarları için ideal ışıltıyı sağlıyorlar ki ben çoğunlukla bu amaç için kullanıyorum.
Sultry rengi sütlü kahve gibi bir renk. Yaz aylarında kaş rengimde saçlarım gibi güneşten açıldığı için kaşlarımı doldurmada baya kullandım fakat artık çok açık kalıyor ton olarak.

Schitzo, Silly ve Sleek gece makyajlarımda oldukça sık elimin gittiği farlar. Sleek kirpik diplerimde neredeyse bütün gün dayanıyor eyeliner olarak. Bazen alt göz içimdeki kalemleri sabitlemekte bile kullanıyorum.
Schitzo paletteki favori renklerimden. Her ne kadar fara baktığınızda grimsi dursada oldukça ışıltılı hafif bronzluk barındıran şahane bir kahverenhi.

Paletteki fırçayı hiç kullanmadım. Genelde paletlerden çıkan fırçaları makyaj yaparken tercih etmiyorum çünkü tamamen süs olarak koyuluyorlar.

Bunun dışında Nude Tude benim favori paletlerimden biri.
Gratis'te indirimden 25-30 tl gibi bir fiyata aldım diye hatırlıyorum.

Siz The Balm'ın hangi paletini kullanıyorsunuz?


1 yorum:

  1. Merhabaa yorumun cok güzel bende almayi dusunuyorum ama sen bunu kasimda paylasmissin suan indirimde mi değil mi sormak istedim Teşekkürler :)))

    YanıtlaSil