29 Kasım 2013 Cuma

Divinia Whitening Toner / Divinia Beyazlatıcı Tonik

Merhaba, dışarda yağmur yağarken bir fincan sıcak çay eşliğinde çok severek kullandığım bir üründen bahsetmek istedim sizlere.

Videolarımı izleyenler bilir yakın zamana kadar tonik kullanma alışkanlığı kazanamamıştım. Sadece aklıma geldiğinde arada bir açılıyordu benim toniklerimin kapağı.

Daha önce Divinia'nın yüz temizleme köpüğünden sizlere bahsetmiştim. Yazıyı okumamış olanlar buradan okuyabilirler. O üründen memnun kalıp defalarca alınca neden bu markanın başka bir ürününe daha şans vermiyorum diye düşündüm ve yaklaşık 3 hafta önce Watsons'ta dolaşırken bu toniği aldım.




Whitening (beyazlatıcı) mantığını çok anlamadım nasıl bir beyazlatıcı etkisi olabilir bilmiyorum ama şunu kesin olarak söylemeliyim ki şimdiye kadar kullandığım en güzel tonik.

Cildim tarafından hızla emiliyor ve kesinlikle yapışkan bir his bırakmıyor. 3 haftadır herhangi bir tahriş, sivilce vs. sorunu ile karşılaşmadım. Kullanmaya başladığımdan beri cildim daha canlı ve ışıl ışıl. Yapısı su gibi, kokusu da yok denecek kadar az.
Ürünün hiç bir kötü özelliğini bulamıyorum, çokta severek kullanıyorum.
Eğer sizlerde uygun fiyatlı ve güzel özellikli bir tonik arayışındaysanız mutlaka ama mutlaka Watsons'a gidip Divinia standına bir uğrayın.

Sevgiler...

1 yorum:

  1. Bugün Watsons'da dolaşırken instagram fotoğrafın aklıma geldi,bir araştırayım dedim.Çok duyduğum bir markaydı zaten.Kesinlikle denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil