11 Ağustos 2013 Pazar

Temmuz'da Neler Oldu?

   Merhabalar...

  Beni twitterdan ya da instagramdan takip edenler zaten biliyordur Temmuz ayı gerçekten çok yoğun geçti benim için. Bir ay içinde yapmadığım şey kalmadı diyebilirim. Yazıya başlamak için heyecanlanıyorum hemen başlayalım.


İlk olarak mezuniyet törenim vardı.Bir çoğunuz biliyorsunuzdur muhtemelen Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisiydim ve 4 yılın sonunda mezun oldum.


Mezuniyet törenim Haliç Kongre ve Sergi Salonu'nda yapıldı.Sağolsunlar arkadaşlarım ve ailem beni yalnız bırakmadı.

 

Fazla fotoğraf çekme fırsatımız olmadı ailemle olanlarda halamın makinesinde olduğundan maalesef bu konuda pek fazla görsel yok.

 Mezuniyet törenimin erken olmasına bakmayın, bir dersten bütünlemeye kaldığımı biliyorsunuzdur. Her yerden kaderime isyaan etmiştim.Mezuniyetimden 2 gün sonra bütünleme sınavım vardı.Bana göre yeterli olmayan bir tempoda ders çalıştım.


Bana yeterli gelmeyen çalışmam hocama yeterli gelmiş olacak ki notu yükselttim ve nihayet okulu bitirmenin rahatlığını yaşamaya başladım.Bu bir rahatlık mı değil mi o günlerde pek anlayamıyordum tabi:)

Bütünleme sınavımla aynı gün doğumgünüm vardı. Sınav çıkışı şahane bir pastayla karşılandım.



Çocukluğumdan beri en çok istediğim pastaydı bu.Rulokat ve rengarenk bonibonlarla süslenmiş, yemeye kıyılmıyacak kadar şeker bir pasta.8 Temmuz'u da bu şekilde yaşadım.

Doğumgünümü ve mezuniyetimi Dominos'un şahane kampanyası sayesinde çatlayana kadar pizza yiyerek kutladık.


Tabi ki sürekli yiyip durmadım.Blogum ve Youtube kanalım içinde çalıştım.Arkadaşımda kaldığım zamanlarda bile onlar uyurken sizlere videolar çektim (nasıl da kendimi övüyorum).



Bir sürü alışveriş yaptım.Bazılarının videosu kanalımda.Watsons'yan yaptığım gerçekten devasa alışverişimi ise henüz videolama şansı bulamadım, evde poşetlerinde bekliyorlar yaklaşık bir aydır. 
Temmuz boyunca annemle birlikte canımız sıkıldıkça alışveriş yaptık.Bu arada alışveriş konusunda en sevdiğim insan annem, zevklerimiz çok uyduğundan değil ama ondan başkasıyla alışveriş yapmayı çok tercih etmiyorum.


Tabi ki tınaklarımla da çok uğraştım Temmuz boyunca.Farklı farklı, renkli, eğlenceli nail art denemeleri yaptım.Mezuniyetimde, doğumgünümde ya da evde otururken eğlenceli tırnaklarla günüme neşe kattım:)


Anaokulu çocuğunun elinden çıkmış gibi gözüken nail artlarım hem benim hem çevremdekilerin hatta mezuniyetimde hocaların bile çok beğenisini topladı.Eğer bir daha yapmaya sabrım olursa (gerçekten uğraş istiyor) video çekip kanalıma yükliycem belki sizlerde denersiniz:)



Tabi ki sadece nail art değil makyaj videoları da çekmeye başladım Temmuz ayında.Günlük makyajınızı gece makyajına nasıl çevirirsiniz videosunu kanalımda izleyebilirsiniz.


Başlamışken durmadım ve kahverengi-turuncu tonlarda bir makyaj videosu da çektim.Hatta Temmuz ayı boyunca en çokta bu tonlarda makyaj yaptım.




Sadece kendi videolarım değil çok sevdiğim Youtuber'ların videolarını da izledim bol bol.Aşağıda Bilgen'in, Zoella'nın, Pixiwoo'nun, Shannon'ın, Özge'nin,Lauren'in, Buket'in, Sebile'nin ve Michelle'in Temmuz ayında izlediğim videolarından birer kare var.



Tabiki çok sevdiğim ve takip ettiğim başkaları da var ama tabloya bu kadarı sığdı maalesef:(

Takı, kıyafet, ayakkabı ve kozmetik alışverişlerimin videosu için buraya tıklayabilirsiniz.

Sıcaklar bastırdığı için genellikle ten makyajımda Garnier'in bb kremini kullandım.Bazen renkli, canlı tonlarda rujlar seçerken bazen  de nude rujlara gitti elim.Göz makyajımda çoğunlukla Douglas'ın kahverengi göz kalemini kullandım. Rimel olarak tercihimi Maybelline rocket volume express'ten yana kullandım.

Bu ay yaptığım şeylerin bazıları bunlardı.Bir sonraki ay görüşmek üzere:)

Siz Temmuz ayında neler yaptınız?










4 yorum:

  1. Tüm videoları da izlediiik,fotoları da takip ettik instagramdaaan hehehh :)) Ooyy o kareye ben de girmişim,birden meşhur gibi hissettim kendimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e tabiki kendi çaplarımızda meşhur sayılırız ahahah:)

      Sil
  2. çok ortak yönümüz varmış. ben de psikologum. ve blogum var :)
    mezuniyetin hayırlı olsun. zorlu bir yol bekliyor ama başarılı olacaksındır mutlaka :)
    tırnak süslemesini seviyorsun belli ki. ben de nail-art ve ojelere dair yazıyorum :) beklerim

    not: bu arada yorum yazarken kelime onaylamayı kapat nolur gerçekten işkence bizim için :) ayarlardan yapabilirsin.

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ne güzel bir meslektaş daha:) teşekkür ederim umarım her şey istediğimiz gibi olur umarım insanlara faydalı olabiliriz:)
      kelime onaylamayı kapattım galiba uyarın için teşekkürler:)

      Sil