2 Ağustos 2013 Cuma

Nivea Duşta Vücut Kremi

Herkese merhaba yeni bir ürün tanıtımı yazısı yazıyorum bugün sizlere. Nivea'nın yeni çıkardığı duşta vücut kremlerini herkes büyük bir hızla deniyor. Bende tabi ki geri kalmadım ve hemen koşup aldım.

Ben duştan sonra krem sürdüğümde çok terleyen bir insan olduğumdan ne kadar vücudum emerse emsin en ufak bir terlemede vıcık vıcık oluyorum. Ama bu krem sorunu çözdü.




Yıkandıktan sonra bir miktar alıp vücudunuza uyguluyorsunuz ve suyla durulanıyorsunuz. Duşta ıslak vücuda uygulandığı için vücudunuzdaki suyu derinize hapsediyor ve teniniz hep yumuşacık kalıyor.
Hayatımda denediğim en güzel krem oldu bu.

250 ml'lik ürün bana iki ay falan gider diye düşünüyorum malum yaz olduğu için kış aylarındaki kadar neme ihtiyacım olmuyor. Ben normal ciltler için olanı aldım ama kuru ciltler için de seçeneği var.

Ürün fiyatı 15 tl civarı. Biraz pahalı gelebilir vücut nemlendiricileri için ama bence fazlasıyla hak ediyor. Özellikle sizinde ayrı ayrı duş alıp sonra kremlenmeye vaktiniz yoksa bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz.

Sevgiler....

2 yorum:

  1. Reklamları tv de hep dönsede biraz soğuk bakıyorum bu olaya ama denemeden de olmaz diye düşünüyorum güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin canım ben bebe yağlarından sonra bu ıslak vücuda krem sürme olayına hiç sıcak bakmıyordum ama bu fikrimi tamamen değiştirdi kaldı ki bunu duruluyorsun:)

      Sil