12 Ağustos 2013 Pazartesi

Essence Me&My Ice Cream Eyeshadow 02 Icylicious

Merhaba arkadaşlar.

Yine Essence'in Me&My İce Cream koleksiyonundan bir ürün seçtim bugün için. Bu defa da birlikte bu koleksiyonun tekli farlarından 2 numarayı tanıyacağız. Aslında farları görünce hepsini almak istedim ama testerlarını deneyince fark ettim ki hepsi şampanya rengi sadece içinde farklı tonlar barındırıyorlar.

Ben aralarından en doğal duracak olan pembe içerikli şampanya rengi olur diye 02 numarayı tercih ettim.




Tekli far kavramına çok sıcak bakmadığımı, paletleri daha çok sevdiğimi ve daha kullanışlı bulduğumu defalarca söyledim galiba:)
Ama bu renk gibi tek başına kullanılabilecek renkleri seviyorum.Bazı sabahlar göz makyajımla çok uğraşmak istemediğimde göz kapağıma bunu uygulayıp belki eyeliner belki onu bile sürmeden mascara kullanıp çıkıyorum.Gün boyu ışıl ışıl bir görüntü sağlıyor, üstelik bu tarz renklerin genelde sorunu olan kırışıklıklara dolma  dezavantajını da yaşamadım.



Gördüğünüz gibi oldukça yoğun ve fazlasıyla ışıltılı olan bu rengi ben bazen de baz olarak kullanıyorum.Eğer ışıltılı farlar kullanıcaksam en alta bu pembe tonlu şampanya rengini sürüp gözlerimdeki makyajın daha da parlak gözükmesini garantiliyorum.
Pigmentasyonu güzel yapısı da oldukça yumuşak olduğundan kolay bir sürümü var.

"Almasak olmaz mı çok mu lazım" diyenlere cevabım: "Tabi ki de bulunmaz Hint kumaşı değil bu far".
Bir çok markanın aynı tonlarda farı var, ben yine bu koleksiyondan bir far denemek istediğim için aldım.
Fiyatı 9.50 tl olmalı.

Sizin son zamanlarda kullandığınız şampanya rengi farınız hangisi?

2 yorum:

  1. Bende bu ürünü bu sabah aldım ve son kaldığı için 3.50 tlye aldım :) iyi bi indirim oldu sanırım bu :) akşamda bununla bir makyaj yaptım oldukca hoş oldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya indirimli almışsın canım evet göz kapağında çok hoş duran bir şampanya rengi güle güle kullanalım:)

      Sil