8 Mayıs 2013 Çarşamba

Beyoncé as Mrs. Carter İn H&M


   Bir çoğunuz geçtiğimiz haftalarda H&M' e uğradıysanız bikinilerin stantlardaki yerini aldığını görmüşsünüzdür.Şahsen h&m'in bikinilerinin bir çoğunu çok beğeniyor fakat üst kalıpları çok küçük olduğundan genelde sadece alt parçaları satın alabiliyorum ama olsun yine de renk renk farklı model ve desenlerde her sezon değişik kumaş seçimleriyle h&m'in bikini, mayo ve mayokinilerini incelemek, almasamda denemek hoşuma gidiyor.

 Marka bu sezon plaj ürünlerinin tanıtım yüzü olarak Beyoncé ile anlaşarak biraz daha fazla ilgi çekmeyi başardı.Son 3-4 gündür İstanbul'un hemen her semtinde reklam panolarında Beyoncéli h&m reklamları gözünüze çarpmaya başlamıştır.

Bu yazı da Beyoncé 'nin h&m için verdiği pozları ve markanın 2013 yaz sezonu plaj ürünleri tasarımlarına biraz göz gezdirmek istedim.







Çekimler Bahama Adaları'ndaki Nassau'da gerçekleşmiş.





Koleksiyon fotoğrafları Inez Van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin tarafından çekilmiş.Kampanyanın filmi ise Jonas Akerlund'un yönetmenliğinde çekilmiş.
Kampanyanın filmi aynı zamanda şarkıcının  "Standing On The Sun'ın" isimli yeni şarkısını da içeriyor.




Kampanya filminde 4 zıt elementin doğası işlenmiş: Ateş-su -hava-toprak.


Koleksiyondaki renklere bayıldığımı söylemeden geçemiyeceğim.Gerçekten tüm parçalar bence Beyoncé'nin tarzından ilham alınarak yapılmış.








Düz renkler, püsküller, büyük çiçekler, üçgen yada büstiyer şeklinde bikiniler vs.
Her vücut tipine, her zevke uygun ürün var koleksiyonda.




Deniz-havuz diyince mavi tonlarında parçaların olmadığı bir koleksiyon düşünemiyorum.Yüksek belli kalın kenarlı bikini altı ve boyundan bağlamalı bikini üstü oldukça retro ve batik görünümleri de çok hoş.




Yeni şarkısının klibinde de yine H&M koleksiyonundaki ürünlerle geçmiş kamera karşısına 31 yaşındaki şarkıcı.Klibi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.Klibi izleyerekte koleksiyon hakkında bilgi sahibi olmak mümkün:)





Bütün bunlarla da kalmamış çekimlerde sarı saçlarının yanı sıra birde siyah saçla kamera karşısına geçmiş.




Ben sanki koyu renk saçı çok yakıştıramıyorum.Bu arada sadece mayo, bikini yok play kıyafetleri de fotoğraflarda görüdüğünüz gibi koleksiyonun birer parçası.


En beğendiğim parçalardan biride bu siyah kol ağzı ve askıları taşlı elbise.

Çekimin sahne arkasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Beyoncé'den sonra cesaret edipte bu ürünleri giyebilir miyiz bilmiyorum ama h&m kendisini kampanya yüzü seçerek gerçekten iyi iş çıkarmış.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder