11 Nisan 2013 Perşembe

Rimmel London Apocalips Serisi

Bugün sizlere aslında bir süredir bütün bloglarda yazısını okuduğunuz Rimmel London Apocalips serisinden bahsedeceğim.Elimde bütün renkleri olmamasına rağmen seri hakkında oldukça bilgim oldu.

Öncelikle rujda lipglossda diyemeyeceğimiz yapıda olduklarını artık hepiniz biliyorsunuz.Lipgloss gibi yapış yapış değiller ama ruj kadar katı kıvamlıda değiller.
Parlak,ıslak,pigmentli yapıdalar.En çok ambalajlarına bayıldım diyebilirim.Tasarımları gerçekten güzel.

Seride 8 farklı renk var.Luna, Galaxy, Stella, Nova, Big Bang, Apocaliptic, Nude Eclips, Celestial.
Benim elimde olan 2 renk: 101 Celestial
                                        600 Nude Eclipse


Celestial; gül kurusu renginde  serinin koyu renklerinden diyebileceğimiz bir renk.Gerçekten tek seferde rengini veren bir ürün tek sorun serinin hepsininde genel sorun diyebileceğimiz koku problemi.Nedense ben kokularını hiç beğenmedim ve baya da ağır buldum.Fırçalarını beğendim, sürümü zorlaştırmayan sünger fırçaları var ve kavisli olması sürümü kolaylaştırıyor.






Bir koyu renk alınca bir tane de açık renk alayım dedim ve bu nude rengi aldım.Celestial için söylediklerimi maalesef bu renk için söyleyemeyeceğim çünkü kapatıcılığı çok kötü ve sürümü çok zor.Acaba dudaklarımdan kaynaklı bir problem mi diye düşünüp peeling yaptım ama yine de dudakta parça parça duruyor.Anca nude bir rujun üstüne çok az miktarda uygularsam güzel bir sonuç alabildim.

Kalıcılıkları çok iyi değil maalesef hele ki bir şeyler yiyip içince tazelemek gerekiyor.
İlerleyen günlerde aklımda olan 2 rengini daha alıcam gibi duruyor.
Watsons'larda fiyatı 12 tl.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Aaa o en soldaki beyaz gibi olan renk nasılmış ya hiç dikkat etmemişim :) Ben de Nude Eclipse aldım,evde denedim 2 kez,hatta dün de postunu yaptım. Dediğin gibi,aynı tonlarda nude bir ruj üzerine en iyi sonucu alabildim. Direk dudağa uygulayınca tamamen kapamadı gibi oldu,beğenemedim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende o şeffaf rengi watsonslarda görmedim nude rujların çoğunda bunda yaşadığım sıkıntıyı yaşıyorum hep parça parça oluyor aynen bende nude bir rujun üstüne uygulayarak kullanıcam:)

      Sil
  2. bu rujları çok gördüm ama daha yeni aklıma düştü yaz da geliyor ya daha hoş durucağını düşündüğüm 501 ve 303 numaralarını gözüme kestirdim.tabi canlı şekilde görmek lazım.bilmiyorum ruj çılğınlığımı başladı bende.senin aklındaki 2 ruju merak ettim.birde kate moss rujları daha mı kalıcı bunlara oranla ben kalıcı rujları seviyorum hemen fotosentez olanları değil.fikrini merak ediyorum..:)

    YanıtlaSil
  3. Kate Moss'lar lipgloss olmadığından bence çok daha kalıcı,Big Bang ve Nova almayı düşünüyorum canım ama tabi gittiğimde testerlardan renklerini inceleyip kararımı da değiştirebilirim:)

    YanıtlaSil