27 Nisan 2013 Cumartesi

Blair Waldorf'un Gelinliği/ Blair Waldorf's Wedding Dress Elie Saab

         Uzun zamandır Gossip Girl'le ilgili bir post yazmak istiyordum ama önceliği hangi karaktere, hangi olaya, hangi çifte versem bilemedim.Fakat düşününce final bölümünde Blair Waldorf'un gelinliği bölüme damga vurmuştu o nedenle ilk postum bu gelinlikle ilgili olucak.





              Bir çoğunuz sanırım biliyorsunuzdur gelinliğin tasarımı Elie Saab'a ait.Türk standartlarında kesinlikle gelinlik olarak adlandırılamayacak bir tuvalet olan bu şaheseri ben yere göğe koyamayabilirim yazı boyunca.Hem Elie Saab hayranlığımdan hem de gerçekten gelinliği çok beğendiğimden.



Tuvalet (gelinlik) Elie Saab'ın 2012 İlkbahar kreasyonundan hatırlayabileceğiniz bir parça.Leighton Meester'da bence gerçekten hakkını vermiş, oldukça zarif görünüyor.
Bebe mavisi yer yer transparan aynı renkten yaka ve kalça kısmında çiçek detayları olan bu ışıltılı tuvaleti giyerken seçilen aksesuarlarda önemli.


Queen B. tabiki saçlarına bir taç takmalıydı.Eee ne de olsa kaç sezondur hep o saçındaki bantlar taçlar onun statüsü oldu.Jennifer Behr tasarımı tacı o kadar şık ve zarif ki bu kadar işli pullu çiçekli elbisenin üstüne bi de onu niye takmış diyemiyorum.


Her ne kadar gözükmese de lame rengi ayakkabıları Guiseppe Zanotti.Ben bu gelinliğe bayıldım.Saçına, makyajına, aksesuarlarına tek kelimeyle bayıldım diyebilirim.Tabiki bu yazıyı Blair- Chuck çiftinin bir hastası olarak düğünlerinden bir kareyle bitiriyorum.

Sevgiler...


2 yorum:

  1. diziyi başlarda takip ediyordum bikaç öyle yarım kalan dizim var.şimdi aklıma düşürdün.ama bi kötülük te yaptın.birbirine yakışan çılgın bi çift gelinlikte böyle olmalıydı...:))

    YanıtlaSil
  2. kesin devam et izlemeye :) gelinlik zaten olay yaa hayallerimi süslüyo:)

    YanıtlaSil