30 Ocak 2013 Çarşamba

ilk post-Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara

Merhaba arkadaşlar bu ilk blog yazım ,
daha önce bir kaç kez blog yazmaya çalıştım (hiç biri kozmetikle uzaktan yakından ilgili değildi) fakat tam anlamıyla başarılı olabildiğimi söyleyemeyeceğim.
Umarım bu seferki denememde başarılı olurum ve istikrarlı olurum.
İlk yazımda senelerdir kullandığım ve bayılarak kullanmaya senelerce devam edeceğim bir ürünle başlamak istiyorum.

     Golden Rose 3D Fantastic Lash mascara!

Ürünü internette arattığınız da ilk karşılaşacağınız fotoğraflardan biri bu olacak.Fotoğraftan da anlayacağınız gibi plastik uçlu bir fırçası var.Aslında bir çok bayanın uzak durduğu bu fırça tipi nedense benim kirpiklerimde bir mucize yaratıyor.
Bu rimelle tanışmamız 7 sene önceye dayanıyor.Lise 2.sınıfta sadece rimel sürerek makyaj yaptığım dönemde fiyatıyla kalbimi fethetmişti.Daha sonra bir çok farklı marka rimel kullanmama rağmen hiç birinden bunun kadar memnun kaldığımı söyleyemiyeceğim.Daha doğrusu fiyatına göre çok çok iyi demeliyim belki de.

Bugün bitirdim ve hemen yılbaşı indiriminde yedeklemek için aldığım yeni kutuyu açtım.Yılbaşı indiriminde 13tl'den 9 tl'ye düşmüştü.Fırçasını da yakından görün diye açtığım gibi fotoğrafını çektim.İnce bir fırça fakat sık uçlu diyebiliriz.Normalde insanlar arasındaki yaygın inanışın aksine ben ince fırçaların tombul rimel fırçalarından daha verimli olduğunu düşünüyorum.Tombul fırçalarla kirpik dibine gireyim derken göz kapağına ya da göz altına rimel bulaştırmaktan usananlara ince fırçaları şiddetle tavsiye ederim.

Kişisel görüşlerim dışında rimelin arkasındaki yazıyı da aşağıya koydum.Vaadlerini bir de oradan okuyalım.

(Biraz yırtılmış kusura bakmayın.)

Şimdi tarafsız yorum yapmak gerekirse eğer seyrek ve az kirpiğiniz varsa bu rimelden mucizevi bir dolgunluk beklemeyin.Ortalama oranda kirpiği olan ve yine ortalama sıklıkta kirpiklerinizi birbirine yapıştırmadan dolgun bir biçime soktuğu doğru.

Son olarak aşağıda rimelsiz ve rimelli kirpiklerimin fotoğrafını koydum takdir sizin.

Bu rimelsiz hali :(




Bu da rimelli :)
Gözümün üstünde far,eye liner,kalem vs. olmadığından biraz garip duruyor.Ama rimelin farkı ortada.
Bildiğim kadarıyla iki rengi var; kahverengi ve siyah.Kahverengisini hiç kullanmadım ama elimdeki kahverengi mascara biter bitmez alacağım.

*İlk postum olduğundan yanlışlıklar yaptıysam kusura bakmayın.

Mutlu Günler:)




4 yorum:

  1. şahaneymiş bayıldım buna :)

    YanıtlaSil
  2. valla bende bayılarak kullanıyorum selencim:)

    YanıtlaSil
  3. bende bayılarak almıştım ilk bı denedim attım çantaya iki gün sonra tekrar kullanmak istedim fakat ne olsun fırçası içinde kaldı çıkaramıyorum da. :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa şanssızlığa bak nasıl çıkarabileceğine dair en ufak bir fikrim yok maalesef canım ya :(

      Sil