5 Eylül 2015 Cumartesi

GOSH, ŞİMDİ DE SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ İLE GRATİS’TE



 
 
 
Türkiye kozmetik pazarına yaklaşık 1 yıl önce Gratis ile giriş yapan Gosh, renkli kozmetik ürünleri ardından saç bakım ürünleri ile de raflardaki yerini aldı. 
Renkli kozmetik ürünlerinde yakaladığı başarı ile makyaj çantalarının vazgeçilmez markası olan Gosh; sprey, köpük, şampuan ve kremden oluşan saç bakım ürün grubu ile de iddiasını koruyor.Gosh saç bakım grubu, ürün içerikleri ile olduğu kadar ambalaj tasarımları ve ürün isimleri ile de dikkat çekiyor. 
Aslen Danimarka markası olan Gosh’un iki adet saç spreyi bulunuyor. Saçlarında güçlü ve dayanıklı bir duruş isteyenler için Fix it Baby saç spreyi, hızlı kuruma ve saçta kalıntı bırakmamasının yanı sıra güçlü antioksidan özelliği taşıyan kurt üzümü içeriyor. Saç spreyi ile kalıcı esneklik ve dolgunluk elde etmek isteyenler için ise saçlara hacim kazandıran Hold me Babysaç spreyi ideal bir seçim olarak sunuluyor. 



 
 
 
 
Tüm saç tipleri için Fixit Babysaç spreyi 
200 ml 
Fiyatı: 11,90 TL 
 
 
 
 
 
Tüm saç tipleri için Hold Me Baby!  saç spreyi
300 ml
Fiyatı : 11.90 TL
 
 
 
 
 
 
 
Gosh, saçlarda hacim sağlarken parlaklık, belirginlik ve doğal görünüm isteyenlere ise tüm saç tiplerine uygun olan Shape it Babysaç köpüğünü sunuyor. 

Tüm saç tipleri için Shape it Babysaç köpüğü 
200 ml 
Fiyatı: 11,90 TL 


 
 
Gosh,özellikle ince telli ve kuru saçlar için de özel bakım serisi sunuyor. İnce telli saçlara dolgunluk ve bütünlük sağlayan Pumpup the Volume şampuan ve krem serisi ile kuru saçlara özel olarak tasarlanarak nem ve parlaklık kazandıran Much More Moistşampuan ve saç kremi ile de saç şekillendirici ürünlerinin yanı sıra bakım ürünleri ile de dikkat çekiyor. 
İnce telli saçlar için Pump Up The Volume saç kremi
250 ml
Fiyatı : 10.50 TL
 
 
 
 
 
 
İnce saçlar için Pumpup the Volume şampuan 
250 ml 
Fiyatı:8,90 TL 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuru saçlar için Much More Moistsaç kremi 
250 ml  
Fiyatı:10,50 TL 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuru saçlar için Much More Moist! şampuan
250 ml
Fiyatı: 9.90 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder