12 Ocak 2015 Pazartesi

Golden Globe Awards 2015



Mutlu haftalar herkese!
Aslında bu bir son dakika yazısı. Normalde bu gün Clinique'ten bir cilt bakım seti yazısı yayınlayacaktım ama taze taze 2015'in ilk ödül törenini yazmak istedim. Hadi hemen başlayalım.




Jennifer Lopez yine Zuhair Murad imzası taşıyor. Derin yırtmaçlı, bol işlemeli tuvaleti klasik Jlo dedirtmekten öte geçemedi benim için. Makyajı ve saçı beğendim.


Lorde ilk kez tarzıyla yaşını yansıtan bir seçim yapmış. Narciso Rodriguez takımını sevdim. Saçları da maskülen görüntüyle uyumlu ama o gerdanlığa hiç bir anlam veremedim. 




Gone Girl'ü bi izlemeyen ben kaldım galiba. Neyse gelelim filmin başrolü Rosamund Pike 4-5 aylık hamile. Hem bebek için hem de bilerek göğüslerini bu kadar sarkık gösterdiği için kendisini tebrik ediyorum. Vera Wang tuvalet güzel ama Rosamund'da çok deforme gözüküyor.

Saçı güzel ama bu sadelikte daha canlı bir makyaj görmek isterdim.


Sarı saça beyaz tene sarı tuvalet büyük cesaret ama Naomi Watts'a Gucci tuvaleti yakıştırdım. Sadece kemerdeki aksesuarı sevemedim. Saçı ve makyajı da onu asil ve canlı göstermiş. Yanlız o Bulgari kolye artık bana çok Laleli işi gibi geliyor. Bıktık yılan figürlü gerdanlıklardan.


Kelly Osbourne tabiki lila, yanları kazınmış saçlarıyla dikkat çekiyor. Bu kazıma olayı da artık sıktı ama ben Kelly'e yakıştırdım. Ayrıca o saçları böyle bir tuvaletle birleştirdiği içinde kendisini tebrik ediyorum. Saçım da marjinal diyip saçma sapan bir kıyafetle gelmemiş. Georges Chakra tuvaleti de çok hoş durmuş.


Ya bunlar hazırlanırken aynaya bakmıyor mu? Zosia Mamed'in üst kısmını beğensem o peplumdan sonraki abajur görünümlü eteğini ne yapıcaz? Çok merak eden varsa tasarım AndrewGn'e aitmiş.


Diane Kruger; silver, vücut hatlarını ortaya çıkaran bir seçim yapmış. Tuvalet Emilia Wickstead ve bence Diane'in bel ve göbek bölgesinde kumaş kaynaklı deforme bir görüntü oluşmuş. Bunun dışında sade saç ve makyaj başarılı. 



Kırmızı halıda kırmızı seçmek cesaret ister. İşlemeli Armani Prive tuvaleti çok beğendim ama sanki askıda duruyormuş gibi durmuyor mu? Allison Williams'a çokta yakıştıramadım. Birde kısa saçlarda vak yapılacaksa daha sık yapılmalı diye düşünüyorum. Bu şekilde bozulmuş gibi duruyor. Gözler de bu kadar siyah olmamalıydı.



Amy Adams'ın gözleriyle uyumlu renkteki elbisesini çok sevdim. Ayrıca Versace tuvaletin saçlarıyla görüntüsü de çok güzel. Resmen bu ödül töreninde açık tenlilerin de açık renk kıyafetler seçebileceğini öğrenmiş olduk.



Jennifer Aniston o saçı kime yaptırdıysa gidip dava falan etsin. Kaldı mı hala bu model ya? Saint Laurent tuvaletin payetli kısmı dışında her şeyi çok beğendim. Tek bantlı ayakkabıları bile güzel ama payet bölümü hiç hoşuma gitmedi. Ya da böyle bir  payet olmamalıydı bilmiyorum.


Kimse kusura bakmasın ama George Clooney bu kadının neyini beğendi ben anlayamıyorum. Dior Couture tuvaleti güzel, asil bir çizgisi var ama o eldivenler ne öyle? Buruş buruş ve o kadar beyazlar ki tüm dikkati onlar topluyor. Saçlarını bari biraz toparlatsaymış. Baktıkça her yerinde ayrı bir şey gözümü yordu.




Emma Stone tulum giyenlerden. Lanvin tulumuna tek kelimeyle ba-yıl-dım. Özellikle ışıltılı göğüs bölgesi süper ama o kurdeleyi bir türlü sevemedim. Bilekte biten sigaret tulumun altına da Louboutin tercih eden Emma kurdelesine rağmen güzel ve zarif gözüküyordu.



En çok Kimberly McDonald takılarını beğendiğim Leslie Mann törende sarıyı tercih edenlerden olmuş. Turuncu ruju hafif dalgalı saçlarıyla sanki bir Yaz gününü andırdı bana. Tuvaleti Kaufmanfranco. O güzel yeşil clutch ise Ferragamo.




Catherine Zeta Jones kırmızıyı seçen cesurlardan. HStern mücevherleri göz kamaştırıcı. Saç ve makyaj güzel. Rengin de modelin de kendisine yakıştığını düşünüyorum.


Kerry Washington'da bir rüküşlüğe imza atmış. Mary Katrantzou elbisesini hiç sevemedim. Hem renk hem de model olarak fiyasko! Siyah ve kırmızı Louboutinler'de bu tuvaletin altında biz niye burdayız der gibi. Makyajı yarım kalmış gözüküyor. Bir de bu saç toplama şekli Kerry'nin yüzüne göre değil.




Bu ödül töreninde pulsuz giyeni dövüyorlar galiba. Heidi Klum, kırmızı Versace bir tuvalette karar kılmış. Tuvaletin formunu çok beğendim. Jimmy Choo ayakkabıları da oldukça zarif ve bütünleyici. Kırmızıyı aynı ton kırmızıyla kombinlemek başarılı bir seçim olmuş. Saçlarındaki vak da gayet yakışmış. Şaşırtıcı ama bu defe Heidi'yi beğendim.


2015'in ilk ödül töreninden benim seçtiklerim bunlardı. Siz kimleri şık kimleri rüküş buldunuz? Benimle paylaşırsanız sevinirim.

2 yorum:

  1. Emma Stonenin tuvaleti harika , resmen bayıldım . Bide Kate Hudson vardı sanırım oda fena değildi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate Hudson'ı herkes çok beğenmiş ama ben pek beğenmedim o yüzden de koymadım ama evet Emma şahaneydi:)

      Sil