21 Kasım 2014 Cuma

Wet'n Wild || Comfort Zone Far Paleti



Merhabalar!
Wet'n Wild Türkiye'ye geldiğinde bir çok ürününü denemek istemiş, zaman içinde de bir çoğunu denemiş biri olarak bu paleti alacağımı hiç düşünmemiştim.



Comfort Zone; kahve ve yeşil tonlarından oluşan, içinde 8 farklı renk barındıran bir palet. Üstelik markanın en sevilen ve en çok satılan far paletlerinden de biri.










Öncelikle ambalajı diğer Wet'n Wild paletlerde de gördüğümüz dandiklikte ve aynasız. Kapağının yalama olması ya da kırılması an meselesi. İçinden çift taraflı benim hiç kullanmadığım bir aplikatör çıkıyor.


İçinde hiç mat far yok, hepsi ışıltılı. Bu paleti almayı düşünmeme nedenim neredeyse hiç yeşil far kullanmıyorum. Sadece kahverengi tarafı içinde almayı saçma bulmuştum ama bu paletteki farların çoğu Mac farlara muadil gösterilince alıp denemek istedim.









Hangi far Mac'te hangisine muadil o konuya değinmeden önce biraz daha üründen bahsedeyim. Makyaja yeni başlayanlar için paletin arka yüzünde hangi renklerle nasıl makyajlar yapabileceğinize dair açıklamalar var.
Onun dışında her farın üstünde nereye süreceğiniz de yazıyor. Tabi ki kaş altı yazıyor diye illa o şekilde kullanacaksınız diye bir kural yok. İstediğiniz rengi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ancak makyaja yeni başlayanlar için yol gösterici olduğunu düşünüyorum.








Yukarıdaki görselde en soldaki renk Mac farlardan Ricepaper'a muadil gösteriliyor.
Bu renkle ilgili tek söyleyebileceğim şey yapısı hamurumsu hale geliyor. Paletteki diğer renklerde yaşamadım ama bu renkte o sorun var.



İkinci renkte bakır tonlarda pembelik içeren sıcak bir kahve rengi. Bu da Mac'in Jest isimli farının muadiliymiş.

Mac farlardan Soba'ya muadil olan üçüncü renk içinde altın ışıltılar olan bir kahve.

Son olarakta acı kahve kırmızı karışımı renk Mac'in Smut farının muadili.








Gelelim sağ taraftaki farlara...
İlk rengimiz grimsi, altın ışıltılı bir renk. Bunun muadili varsa da ben bulamadım. 

İkinci rengimiz Mac'te Juxt'un muadili olarak gösteriliyor. Yine altın yansımalı açık bir yeşil.

Üçüncüsü, siyaha yakın koyu bir yeşil. Palette en çok tozutan renklerden biri.
Bu arada yeri gelmişken söyliyim tabiki farların tozutma problemi var.

Dördüncü renk beni bu palette en heyecanlandıran kahve-kırmızı duochrome bir renk ve Mac'in Club isimli farına muadil gösteriliyor.

Bence pigmentasyonlar fiyata göre güzel ve tabiki bir baz yardımıyla çok daha iyi sonuçlar almak mümkün.

Paleti Gratislerden alabilirsiniz. Fiyatı yanılmıyorsam 20 tl.


Sevgiyle kalın...

2 yorum:

  1. Renkleri çok güzel ama ambalajları cidden çok kötü :-( yine de seviyorum ben bu markayı :-) Bu arada benim bloguma da beklerim pembemakyajcantam

    YanıtlaSil
  2. canımm ben buna bayıldım :) mat renklere takıntım var fakat bu paleti özel günlerde kullanabılırım. renk tonları tam benim sevdiğim tonlar. ilk indirim gününde bunun peşinde olucam :)))

    YanıtlaSil