25 Mart 2014 Salı

Danielle Laroche Restorative Eye Cream- Göz Kremi


Merhabalar!
Yürüyüşümü yapıp eve gelip soluğu bilgisayarın başında aldım ve sizlerle şahane bir göz kremi paylaşıcam bugün. Gratis'te vakit geçirenler bilir Danielle Laroche markasını...
Açıkçası ben bu markanın bir indiriminde tanıştım ürünleriyle.
O ara da göz kremlerim bitmiş ve faklılık arayışındaydım her zamanki gibi hemen bunu aldım.





Öncelikle fiyatına göre cam kavanozda oluşu bana çok şaşırtıcı geldi. Genelde uygun fiyatlı bakım ürünleri ya plastik kaplarda ya da tüplerde olur. Bu bile markaya artı puan kazandırdı benim gözümde.
İkinci mükemmel yönü normal göz kremlerinin iki katı büyüklükte olması...
Tabi bunun hem avantajları hem de dezavantajları var diyebilirsiniz. Yanınızda taşımak, seyahata götürmek için cam ve ağırlık birleşince pekte hoş olmuyor ama bu iş için seyehat kapları var :)
Bence gramajının fazla olması da büyük avantaj.






Oldukça kıvamlı,kalın bir yapısı var. Çok çok az bir miktarıni yüzük parmaklarımı birbirine sürterek ısıtıp göz altlarıma pıt pıt şeklinde (tampon hareketlerle) uyguladığımda yeterli geliyor. 

Benim göz altlarım çok kuru olmadığından emilmesi biraz zaman alıyor. Sadece geceleri yatmadan kullandığım için emilme süresinde pek sorun yaşamıyorum ama göz altlarınız yağlıysa makyaj öncesi kullanmamanızı ya da makyaja başlamadan bir süre beklemenizi öneririm.
Hafif bir kokusu var. Genelde göz ürünleri kokusuz olur bu neden böyle bilmiyorum ama rahatsız olmadım.
Tüm cilt tiplerine uygun olduğu yazsada ben göz altları yağlı olanlara pek öneremeyeceğim. Bir de tabi ki kırışıklık karşıtı bir ürün arayanlarda seçimlerini bu üründen yana yapmasınlar.

18 tl olan bu göz kremini ben indirimde 11 tl gibi inanılmaz uygun bir fiyata aldım ve bereketli olduğu için uzunca bir süre göz kremi ihtiyacım olmayacak gibi gözüküyor.

Sevgiler....

8 yorum:

  1. Heyecanla okudum çünkü alacağım bunu indirimden ,yada buaralar fiyatı inersede alabilirim, rossmanın göz kreminden memnun kalmadım ne yazıkki bende bunu alacağm canım :/ kuru baya göz altlarım seveceğime eminim :P

    YanıtlaSil
  2. Bir yerde okumuştum Amerikada bir dergi araştırma yapmış normal nemlendiricilerle çok pahalı nemlendiriciler arasında bir fark olmadığını bulmuşlar.Ama bu sonucu yayınlamalarına dev kozmetik firmaları izin vermemiş Doğru olduğunu düşünüyorum .Çok pahalı krem almayı düşündüğümde vazgeçiyorum bu yüzden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende bu tarz bir şey duymuştum. Sanırım anti age kremler kullanma zamanım gelene kadar bende çok para vermiyeceğim:)

      Sil
  3. benim gözümde alerji yapti vlog'larini izledigimde almistim tum cilt tipi dedigini soylemistin kostum aldim ama goz cevremde yanma yapti sonra inceledim okudum ki kuru cilde sahipseniz uzak durun dediklerini ogrendim indimde hem onu hmde nemlendiricisini almistim her ikisini de kullanamadim yorumu okuyan arkadaslara denemek istiyenlere gonderebilirim 2 defa kullanabildim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ben her yerde tüm cilt tiplerine uygun diye okudum. Kötü olmuş:(

      Sil
  4. Sorma valla kötü oldu garnier nemlendirici kuru hassas cilt için olanı da aynı şeyi yaptı sonra Essence göz bazı da sorun bende galiba söyle yazıp yorumu tekrar okudum da :)

    YanıtlaSil
  5. Gozalti torbalarimi gecirmesi icin tavsiye edebileceginiz bir urun var mi acaba?

    YanıtlaSil