11 Kasım 2013 Pazartesi

Blistex MedPlus

Yeniden herkese merhaba...

Bugün sürekli şikayetçi olduğum hassas dudaklarımla ilgili yeni keşfettiğim onarıcı bir üründen bahsedeceğim. Aslında hemen hemen her markanın balmını kullandım ama hiç birinin tam olarak onarıcı etkisini göremedim.

Blistex'lerin fiyatı diğer ürünlere göre pahalı olduğu için açıkçası bütün şansları deneyip bu ürünü sona bıraktım.



İlk olarak ürün maalesef kavanoz tipli olanlardan. Parmakla uygulanan balmlar hem hijyenik olmadığından hem de uygulamada pratik olmadığından normalde sevmediğim ürünler arasında ama arada bu tarz istisnalar olabiliyor.
İkinci olarakta yoğun bir mentol tadı ve kokusu var. Eğer mentol aroması size göre değilse kesinlikle beğenmeyeceğiniz bir ürün olacaktır.
Yapı olarak ince bir ürün değil. Dudakta oldukça parlak duruyor ve bu nedenle ben rujların altında çok kullanamıyorum. Genelde gece yatmadan önce ya da ruj kullanmadığım zamanlarda tercih ettiğim bir ürün oluyor.
Daha önce de söylediğim gibi mentollü olduğu için sürdükten sonra bir süre dudaklarınızda ferah bir his bırakıyor.




Henüz iki haftadır kullanıyorum ve normalde bu mevsimlerde parça parça olmaya başlayan dudaklarım hala yumuşak. Sanırım işe yarıyor.
 Benim için en büyük dezavantajı ağır mentol kokusu. Ben mentol aroması sevmeme rağmen bu yoğunluktan rahatsız olabiliyorum.

Gratis'ten 9 tl'ye almıştım ve uzun zaman gözlemlediğim için indirime hiç girmediğini söyleyebilirim.

* Dudaklarınız için ne kullanırsanız kullanın, bol bol su içmediğiniz takdirde çatlamaların önüne geçemezsiniz!

Siz Blistex ürünleri kullanıyor musunuz?

4 yorum:

  1. Blistex benim vazgeçilmez tek lipbalmım :) Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  2. bende methını duyup aldım ama kokusu ve yapısının kalın olması benı cok rahatsız edıyor o yuzden kullanamıyorum body shop un balmları hem daha ınce yapılı hemde kokuları guzel blıstex kadar da rahatlatıyor ben onlarla devam edyorum tavsıye ederım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir ara hep body shop'unkileri kullandım ama nedense bende iyileştirici bir etki göstermedi canım o yüzden farklı arayışlara girdim bende ama tabi herkeste farklı oluyor etkiler:)

      Sil