9 Temmuz 2013 Salı

Watsons Mentollü Lip Balm + Rival de Loop Clean&Care Tonik

    Yeniden merhaba  sık sık ürün tanıtımı yazıları yazmamdan sıkıldınız mı bilmiyorum ama moda yazıları da istiyoruz diyenlere iyi haber çok yakında boyfriend jean modasıyla ilgili bir yazı yayınlayacağım, takibe devam!

     Bu yazıda iki tane son zamanlarda favorim haline gelen ürünü birlikte tanıtıcam.



    Watsons lip balmı yaklaşık iki hafta önce fiyatı uygun olduğundan deneme amacıyla aldım. Açıkçası alırken bu kadar favorim haline geleceğini, çantamdan ayırmayacağımı düşünmemiştim. Mentollü olan hemen her şeyi sevdiğimden tabiki elim mentollü olana gitti. Süper nemlendirdiğini söyleyemem ama o kadar ferah bir his veriyorki bende bağımlılık oldu. Küçük bir tüyo vermem gerekirse buzdolabında 5 dakika bekletip uyguladığınızda iki katı ferahlığı hissetmek mümkün:)Bence tek kötü yanı içine parmak sokmak zorunda olmak ürün doluyken dudaklarımı içine sokuyorum ama biraz çukurlaşınca mecbur parmakla uygulamak zorunda kalıcam. Fiyatı 3-4 tl gibi bir şeydi sanırım. Eğer mentol sizin aromanız değilse başka çeşitleri de mevcut hemen gidip bir bakın derim.



Gelelim Rival de Loop'un toniğine, bendeki seyahat boyu çünkü hem deneme amaçlı almak istedim hemde bir arkadaşımda kalacağım zaman ya da tatile giderken koca tonik şişeleri ağırlık oluyor.Alkol ve silikon içermiyor bu tonik hafif sabunlu gibi bir yapısı var sanki.Ya da bana öyle geldi.Sabah akşam uyguluyorum cilt tarafından kolayca emiliyor ve sonrasında yumuşacık bir his bırakıyor.Sanırım Rossmann'dan 2tl'ye almıştım.

Sonraki yazıda görüşmek üzere....
 

   

4 yorum:

  1. bu tonikten ben dealdım pamuğa dökerken sıvı deil de töbe estafrullah sümük gibiydi yapısı.sende de öyle mi? kullanmıyorum ben bozuk die

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. su gibi bendekinin yapısı sanırım aldığın ürün bozukmuş gerçi su kıvamlı bir şeyin o kıvama gelebilmesi için de baya baya bozuk olması lazım aynı görüntüde başka ürünleri de var acaba temizleme jeli falan olabilir mi sende ki ?
      o kadar bozulması imkansız canım ya bilemiyorumki:(

      Sil
  2. o mentoltu lip balm denenecek !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle dene Aslıcım ben çok memnunum hiç bir şeyinden memnun kalmasan ferahlığından kalırsın:)

      Sil