1 Ekim 2015 Perşembe

Ceradolin // Nemlendirici Losyon Hidro Su Bazlı





Yapış yapış kalan, zor emilen, uygulaması güç vücut losyonlarından size de gına mı geldi?
O zaman doğru yazıyı okuyorsunuz arkadaşlar!
Hele ki soğuklarla birlikte vücudumuzun daha çok kuruduğu bu günlerde nem şart ama bazı kremler, losyonlar bizi o kadar bezdirdi ki bazılarınız artık vücudunuzun kurumasını göze alır hale geldiniz biliyorum.




Deneme amaçlı olarak Güzelliğimiz Annemizden etkinliğinde hediye edildi bu ürün. İki çeşidi var; su bazlı ve yağ bazlı.
Yağ bazlı bana biraz ağır geldi ama su bazlı olanla aşk yaşıyorum resmen. Maalesef bu yazıdan 1 hafta önce bitti. Şuan elimdeki hiç bir krem beni mutlu edemiyor, çok mağdurum :)

Verdiği nem çok güzel. Üstelik uygulama esnasında kolayca cilt tarafından emiliyor ve çoğumuzun sıkıntısı olan vıcık vıcık bir sonuç yaratmıyor.


İçeriğini okuyunca öğrendim ki bu kadar uzun süre vücudumun nemli kalmasının nedeni ürünün çift bariyer madde içermesindenmiş.




Ben sadece vücudumda kullandım ama yüze de uygulanabileceği yazıyor.
Dermatolojik olarak test edilmiş.
Yapısı gayet hafif, vücudunuzda krem varmış hissi yaratmıyor.


Sevmediğim tek şey ürünün şişe tasarımı, daha doğrusu şişe sıkılamadığından ağız kısmıda minicik olduğu için eller kremliyken zorluk olabiliyor. Pompalı bir şişe daha pratik olabilirmiş.




Fiyatı bazılarınız için bir vücut losyonuna göre pahalı gelebilir. Denemeden önce 80 küsür liraya satıldığını görsem bende aynı şeyi düşünürdüm ama o kadars evdim ki mutlaka bir tane daha alıcam.

Sevgiler..

2 yorum:

  1. bunu yazın baya kullandım kış için de yağ bazlısını kullanacağım...

    YanıtlaSil