24 Ekim 2015 Cumartesi

Bitenler #5



Selamlar, sevgiler!
Yazmayı en çok sevdiğim yazılardan biri olan "bu kadar çok şey alıyorum ama bakın bunları da bitiriyorum" mesajını verebildiğim bitenler yazılarımdan birini yazıyorum bugün.

Hazırsanız neler bitirmişim, memnun kalmış mıyım, tekrar alır mıyım yoksa aman aman benden uzak olsun mu isterim biraz bakalım.
Şu fotoğrafı çekerken de şuanda da amma da yıkanmışım diye düşünmekten kendimi alamadım :) 

Elidor'u bir kaç gün arkadaşımda kaldığımda almıştım. Koşa koşa gidip almam ama kötü de değildi.

Otacı aslında memnun kaldığım bir ürün oldu sadece saçlarım çok ince telli olduğundan bir çok üründe yaşadığım gibi bunda da ağırlaştırma sorunu yaşadım. Bu nedenle tekrar almam muhtemelen.

Revox kullandığım sürede iyi geldi saçlarıma ama düzenli olarak onu kullanmak gerekiyor. Yani etkisi kullandığınız sürece. Elimdeki şampuanlar bitince tekrar alıp serumuyla birlikte düzenli denemeyi düşünüyorum. 

Head&Shoulders inanılmaz güzel ferahlık veren mentollü bir şampuan. Kullandığımda pastırma sıcaklarını yaşıyorduk. Soğuk duşlarda şahane oldu valla. Yaz aylarında tekrar alabilirim. Temizlemesi başarılıydı. Tekrar almayı düşünebilirim.

Seranem'in şampuanı da bize Güzelliğimiz Annemizden etkinliğinde hediye edildi. Parabensiz ve bitkisel içerikli. Kullandığım dönem iyiydi ama küçük bir kutu olduğundan çok emin konuşamıyorum. Gerçek bir fikre sahip olmak için tekrar alıcam.
Koton'un Lolly isimli bu pembiş parfümü fiyatına göre hem çok kalıcı hem de güzel kokuyor. Şekerli koku sevenlere öneririm. Elimdeki parfümler azalınca alabilirim.

Çok deodorant insanı değilim genelde rollon seviyorum ama bir setle gelen bu Rexona deodorantı severek kullandım.

H&M'in vanilyalı vücut spreyini hiç sevemedim. Çok ağır kokuluydu ve inanılmaz zor bitirdim. Zaten artık yok ama olsa da almazdım.

Soft&Gentle'ın rollonu hafif hoş bir kokuya sahip ama biraz bereketsiz. Bir de ter kokusuna karşı süper bir koruma hissetmedim. Tekrar almayı pek düşünmüyorum.
Yaz araya girince güneş kremleri de bitti tabi. Bir kaç tanesini atmış annem. Ambre Solaire'in 20 koruma faktörlü güneş kremi her yaz kullandığım ürünlerden. Kendisinden çokta memnunum. Önümüzdeki yaz tekrar alabilirim.

Garnier'in nemlendiricisi ara ara kullandığım ince yapılı güzel bir ürün. Bir süre sonra yeniden alabilirim.

Nivea'nın Bebe Yağı'da vücut nemlendirme konusunda şahane! Tekrar alırım.
BBW'ün Sweet Pea duş jeli çiçeksi ve tatlı kokusu, yeterli köpürmesiyle hoşuma gitti. İndirimde yine denk gelirse alabilirim.

Gliss'in bu saç bakım köpüğünü hiç sevmedim. Saçlarımı sertleştirmekten başka bir şey yapmadı. Bunu her sürdüğümde saç uçlarım kupkuru çalı gibi durdu. Bir daha almayacağım.

Yves Rocher markasının Sebo Vegetal yüz temizleme jeli çok koyu göz makyajları dışında baya başarılıydı. Ferah kokusu ve az miktarda ürünün bile yeterli olması da hoşuma gitti. Ama yoğun kıvamı yüzünden durulamak biraz zordu. Elimde çok fazla temizleme ürünü olduğundan yakın zamanda almayı düşünmüyorum.
Cala markasının makyaj temizleme mendillerinin ıslaklığı çok başarılı. Temizlemesi de fena değil ama ben sadece makyajın kabasını almada kullanıyorum. Göz makyajı temizlerken fazla baskı oluyormuş gibi geliyor.

Isana sıvı sabunların refill olanını alıyorum artık. Hem fiyatı daha uygun hem de banyoda sabunluk varken niye plastik sabun şişesi dursun dimi ama? Kokusu da, yapısı da şahane tekrar tekrar alırım.

Garnier BB Kapatıcıyı hiç sevmedim. Resmen bitsin diye kendime eziyet ede ede kullandım. Küçücük olduğuna bakmayın bitene kadar bende bittim. Kapatıcılığı başarısız. Bendeki en açık renk ama bana bir tık koyu geldi. Tekrar almam.


Garnier'in altında muhtemelen göremediğiniz bir siyah kalem var. O da bir Sephora setten çıktı. Elimdeki siyah kalemleri azaltmaya çalışıyorum çünkü nadir kullanmama rağmen bir sürü siyah kalem olmuş evde. Renk vermesini hiç beğenmedim. Siyah değil de gri gibiydi. Zaten set ürünü olduğu için tekrar alamam.

Rossmann'dan aldığım kaş fırçası aslında çok işimi görüyordu ama fırça saptan ayrıldı :) Bu nedenle çöpe gidiyor ve yerine aynı marka olmasa da kesin yenisi alınacak.

Rebul İce kolonya bana erkek parfümlerini andıran kokusuyla çantamın ayrılmaz parçası olmuştu. Sık sık kasa yanlarında bu mini boyları alıp çantama atıyorum.

Clinique'in 3'lü deneme setinin toniğini ikinci kez bitirişim. Büyük boyunu inanılmaz  alkol koktuğu için almayacağım. Setle ilgili detaylı düşüncelerimi burdan okuyabilirsiniz.

Gülsha'nın gül suyunu ne kadar sevdiğimi inceleme yazısında zaten paylaşmıştım. Tekrar tekrar alacağım ürünlerden. Yazıyı okumak için tık tık


Eveet benim son günlerde bitirdiklerim bunlardı. Aralarından benimle aynı ya da zıt fikirde olduklarınız varsa ya da bitirdiğiniz ürünleri benimle paylaşmak isterseniz aşağıya yorum bırakmayı unutmayın :)














2 yorum:

  1. çok güzel bir yazı merak ettiğim ürünler hakkında fikrim oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık ^-^

    YanıtlaSil