3 Eylül 2015 Perşembe

La Roche Posay Eau Thermale De Lrp + La Roche Posay Effaclar Gel





La Roche Posay EAU Thermale De LRP  mineraller bakımından zengin, cildi rahatlatıcı özelliği olduğundan tercih sebebi. Yaz aylarında kızaran gerginleşen cilde kullanıldığı gibi Kış aylarında da kuruyan cildi nemlendirme özelliğine sahiptir. Seyahat edenlerin çantasından ayıramayacağı bu ürün hem cilde nem verdiği için hem de makyajı da sabitleştirmesi ciltlerin pratikliğini kolaylaştırmakta.
Cildinizin kaybettiği anti-oksidanı geri kazandırıyor. Her yaş ve her cilt tipine uygun olduğu için bebeklerinizin cildine de uygulayabilirsiniz. Peeling sonrası, makyaj öncesi de kullanabilirsiniz.






Çok beğendiğim ve tavsiye edebileceğim bu ürünü  http://www.turuncukasa.com/ dan indirimli fiyatıyla temin edebilirsiniz.



La Roche Posay Effeclar Gel cildinizin severek kullanacağı bir temizleyici. Eğer hassas, sivilceye meyilli, karmadan yağlıya dönük bir cildiniz varsa bu ürün tam size göre.
Cildinizin yağlanmaya meyilli olduğu dönemlerde kurtarıcı olarak görmekteyim. Hem parlamayı önlüyor, hem de oluşmuş sivilceleri yok ediyor. Azıcık ürün bolca köpürmeye ve temizlemeye yetiyor.




En güzeli de sabun ve paraben içermemesi. Eğer cildiniz çok kuru ise temizledikten sonra nemlendirici kremle bu sorunu halletmiş olursunuz. Bu ürünü http://www.turuncukasa.com/ dan indirimli fiyatıyla temin edebilirsiniz.








Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder