29 Eylül 2015 Salı

Couleurs by ONET // Dörtlü Far- 51




Merhaba, daha önce yine bu markanın Pink Venom isimli allığını şurdaki yazımda incelemişti. Bugün de sizlere far paletleirnden birini tanıtıyor olacağım.

Ambalajı allıkta da olduğu gibi sade, dikdörtgen formunda ve rubbery dediğimiz silgimsi yapıda.
Kapağı gayet sağlam kapanıyor. Açtığınızda tam kapak boyunda bir aynası var.

4 adet far ve çift taraflı bir aplikatörden oluşuyor. Aplikatörün fırça olan kısmını çok sevdim. Sünger tarafı çok kullanışlı değil.

Farların hepsi ışıltılı. 
İlki; inci rengi diye tarif edebileceğim, güzel yansımaları olan benim özellikle göz pınarımı aydınlatmada kullandığım, açık bir ton olmasına rağmen pigmentasyon konusunda oldukça başarılı.

İkinci rengimiz pembe gibi dursa da lila ışıltılara sahip. Özellikle genç kızların rahatlıkla kullanabileceği, abartıdan uzak ve göze fresh bir görünüm veren oldukça açık bir pembe tonu. Dörtlünün pigmentasyon olarak en fakiri diyebilirim.

Üçüncü rengimiz ışıltılı bir pembe. Ben morlarla, grilerle ve siyahlarla kombinlediğimde çok hoş duruyor.

Dördüncü ve son rengimizde gri-leylak karışımı şahane bir renk. Sanırım palette en çok sevdiğim, tek başına kullanıp görüntüden inanılmaz memnun kaldığım renk bu. Pratik ama güzel makyaj isteyenler bu rengi mutlaka denesin.






Genel yorumlarıma gelecek olursak; tozutma neredeyse sıfır diyebilirim. Farlar ne çok yumuşak ne de çok sert yapıda. Far bazıyla pigmentasyon ve kalıcılık çok daha iyi hale getirilebilir.

Sevgili Ümmühan Çelikel'in etkinliği olan Güzelliğimiz Annemizden'in sponsorlarından biri olduğu için bu güzel far paletini deneme fırsatı bulduğuma çok mutluyum. Siz de internet sitelerinden çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mutlu haftalar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder