4 Temmuz 2015 Cumartesi

Pişti Olan Ünlüler - Alexa Chung vs. Blake Lively




Bugün elimizde bir adet Chanel elbise ve onu farklı farklı kombinlemiş iki ünlü var. Bakalım bu piştiden kim galip çıkacak!
Mini, yuvarlak yaka elbisenin, göğüs altından göbeğe kadar olan kısmı tül ve üstünde çiçekler var. Oldukça göz yoran, fazla detaylı bu tasarım acaba kimin kombininde daha iyi gözüküyor bir bakalım.



Alexa Chung, 2011 yılında Paris Fashion Week'e katılırken tercih etmiş bu Chanel elbiseyi. Düz siyah ayakkabıları ve yine siyah çantasıyla bana çok risksiz seçimler yapmış gibi geldi. Gerçi bu şekilde sadece elbise ön plana çıkmış bu da farklı bir bakış açısı. Ne biliyim bizim Fashion Week'te millet saçmalama sınırlarını zorladığı için bu çok sıradan bi görüntü gibi. Saçları da enseden toplanmış.




Twelve filminin New York prömiyerine katılan Blake Lively, Alexa'nın aksine daha seksi kombinlemeyi tercih etmiş. Ten rengi Louboutin'leriyle ve salaş at kuyruğuyla fena da olmamış. Ne çok abartılı ne de çok sıradan.




Tamam gittikleri etkinlikler de farklı ama ben az da olsa topukluyla bu elbiseyi kombinlemeyi daha doğru buluyorum. Çok bayılmadığım halde Blake Lively'i seçiyorum.
Siz de nedeniyle birlikte kimi seçtiğinizi paylaşırsanız sevinirim.
Öptüm...

1 yorum:

  1. Mecbur bacım bende bilek hatununu seçtim ama zaten boyu uzun o ayakkabılar yerine daha kibar topuğu az sivri uçlu bi stılepto olabilirdi, elbiseye gelirsek :/ az daha kısalsa şort olacak azdahasını düşünemiyorum çünkü birazdaha azı direk kılot yani ,tüü reziller diyerek tammlıyorum yorumumu :))))

    YanıtlaSil