26 Temmuz 2015 Pazar

Kiehls'ın Ürünleriyle Tanışma



Merhaba, Kiehls markasıyla ilgili ilk yazımı aylar önce sizlerle paylaşmış ve ikinci yazının da geleceğinde  bahsetmiştim. Şayet okumadıysanız ya da tekrar okumak istiyorsanız burdan o yazıya ulaşabilirsiniz.


Şimdi size o gün Besra Hanım'ın bana yaptığı uygulamaları ve önerdiği ürünleri ve son olarakta kendi düşüncelerimi anlatacağım.
İlk olarak cilt analizimin yapılması gerektiğini söyledi Besra Hanım. Aşağıdaki görselde gördüğünüz minik kağıtları yüzümün farklı noktalarına dokundurdu.
Bu gördüğünüz cihazda cildinizin nemini ölçmeye yarıyor. Ürün önerilerinden önce sizlerinde mutlaka bu işlemi yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Bildiğim kadarıyla her şubede yapılıyor, ücretsiz ve randevusuz.
Cildimin ne kadar nemli olduğunu öğrendikten sonra bana bir dosya açıldı. Gece ve gündüz kullanmam gereken ürünler, ölçümde çıkan nem oranım yazıldı.
Sonucumu şuan net olarak hatırlayamasam da karma bir cildim olduğunda karar kılındı.
Bu aşamadan sonra Besra Hanım hem bana önerdiği hem de benim başka bloglardan vs. duyup merak ettiğim ürünlerin etkilerini, içeriklerini ve kullanım şekillerini anlatmaya başladı.

Zaten her ürünün testerı olduğundan anında deneyimleme imkanı da buluyorsunuz. Benim ilk sorduğum şey bir çok markada olduğu gibi bütün seriyi birlikte kullanın "baskısını" yapıyor musunuz oldu. Tabi ki bu üslupla sormadım arkadaşlar ama bu durum benim çok canımı sıkan bir konu o nedenle de sormadan edemedim. 
Görüşeceğiniz her Kiehl's çalışanı bir olmaz belki ama Besra Hanım bana, bir ürünü seviyorsanız ve yararını görüyorsanız size bırakın diyemem dedi. Bu cevapta benim için gayet yeterli oldu. Amasız, bir de bunu deneyin demeden müşterinin yararına bir tavır.
Öncelikle en çok sevdiğim ürünlerden biriyle başlayıp cilt konusunda devam edicem. 
Eğer saçlarınızla ilgili sorunlarınız varsa bu ürün sizinde dikkatinizi çekecektir.
Bu bir saç bakım ürünü. Orda hemen deneyip aşık oldum ama elimde bir sürü ürün var ve saçımın şuan buna çok ihtiyacı yok diye düşünüp almamıştım. Şimdi de çok ürünüm var ama ombre yaptırdığım için en kısa zamanda alacaklarım listesinde yerini aldı. Şişenin minicik olduğuna bakmayın azıcık kullanıyorsunuz her defasında. Saçları besliyor, yumuşatıyor ve bakım yapıyor.
İlk olarak tonik ve temizleyiciden başladık konuşmaya. Solda, içinde gerçek bitki parçaları olan bir tonik var. Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner isimli bu tonik alkol içermiyor ve normalden yağlıya dönük ciltler için. İçeriğinde de bitkisel özler var.(112 tl)

Sağdaki ise Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Su ile aktive olup bol bol köpüren bir temizleme jeli. Aynı tonikte olduğu gibi içeriğinde kadife çiçeği özü var ve yine normalden yağlıya dönük ciltler için. (82 tl)
O dönem Clinique'in bir serisini kullandığımdan bunları almamıştım ama şuan elimdeki ürünler bitince ikisine de bir şans vericem.


Bunlar göz kremleri.
 Ben şuan sağdaki Creamy Eye Treatment With Avocado'yu kullanıyorum. Yazısını da yazmıştım isterseniz burdan ulaşabilirsiniz. Tam bir nem bombası, gayet memnunum. (79 tl)
Soldaki de Rosa Artica, onu da arkadaşım kullanıyor. O da gayet memnun. Göz çevresinde aydınlanma ve ışıltı vaadediyor. (135 tl)
İkisininde uzunca süre gittiğini söyleyebilirim. Baya bereketliler.
Solda gördüğünüz koca kavanoz bir kil maskesi. Ben kullandıkça daha da çok seviyorum. Sizlere de tavsiye edebileceğim ürünlerden. Kir, makyaj kalıntıları gibi nedenlerle tıkanan gözeneklerin ve cilt üstündeki ölü hücrelerin temizlenmesini sağlıyor. (82 tl)

Sağdaki tüpte ise Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion isimli ürünü görüyorsunuz. El, yüz ve dekolte bölgesindeki lekelerin ya da küçük izlerin görünümünün azalmasını sağlıyormuş. O gün tanıtılan ürünlerden en az ilgimi çeken bu oldu açıkçası. (145 tl)


Eveet geldik bir yazının daha sonuna. Sizlerin Kiehls'tan kullanıp sevdiğiniz ya da sevmediğiniz ürünler varsa aşağıya yorum bırakmayı unutmayın!

* Erenköy Kiehls çalışanlarına tekrar teşekkürler!

10 yorum:

  1. kiehls benim en sevdiğim cilt bakım markalarından. izmirde olmamasına rağmen ankaraya her gidişimde cildime uygun ürünleri seçip alıyorum. Rare Eearth kil maskesi ennn sevdiğim maskeydi, Rosa Arctica nın nemlendiricisini de hala kullanıyorum denediğim birsürü ürün oldu hepsinden de çok memnun kalmıştım:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel,detaylı bir yazı olmuş.En yakın zamanda bende böyle markayla tanışıp,alışveriş yapmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de denemelisin güzel ürünleri var:) teşekkürler:)

      Sil
  3. kiehls'i ben de seviyorum yeni ürünlerini denemeye başladım bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar hiç beğenmeyen olmadı bende en kısa zamanda yeni ürünler deniycem :)

      Sil
  4. paylaştığın ütünlerden sadece toniği ve leke kremini kullanmadım. bende genel olarak memnundum. dün kil maskesini yazdım hatta :) rosa artrica göz kremi bence avokadoludan daha güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa o zaman sonraki seferde rosa artica mı denesem:) kafamda deli sorular:)

      Sil
  5. Bu ürünlerin hepsini kullandım :) Tam bir kiehl's canavarıyım :) Besra hanım harika bilgiler verir, moringalı sav bakım kremi nasıl güzel kokar öyle küçük boy denemiştim diğlerinide seviyorum ama şu epidermal peeling özellikle hep tester denedim onu da çok beğendim bir gün tam boyunu alacağım umarım :)

    YanıtlaSil
  6. Oooo desene hepsini alıp kullanmam lazım:) Bu zamana kadar neler kaçırmışım ben ya:)

    YanıtlaSil