30 Haziran 2015 Salı

Guerlain // Rouge Automatique 123



Ahhh bu indirimler, ahh bu gösterişli kozmetik ambalajları!!
İkisi bir olup nasıl da hafifletiyorlar cüzdanımı? 
Guerlain zaten şık ambalajlarıyla aklımı çelmiş markalardan biriydi. Üstüne bir online satış sitesinde 47 liraya düştüğünü görünce bu ruju hemen kaptım.




Ama haksız mıyım siz söyleyin! Şu şık tasarıma nasıl karşı koyabilirdim. Tek elle açılabilen, bu altın rengi ambalaj beni kalbimden vurdu. Görselde gördüğünüz ince boşluğun sonundaki 'G' sembolünü yukarı doğru ittiğinizde ruj adı gibi otomatik olarak çıkıyor.



Yapısı kesinlikle kalın değil. Satin, kremsi bir bitişi var diyebilirim. Ben uyguladığımda koyu renk olmasına rağmen dudağımda lip balm varmış gibi hissettim, rahatsız etmedi.
 Kalıcılığını sevdim. Mat bitişli olmamasına rağmen bir şeyler yiyip içsem de dudağımdan çıkmadı sadece satin bitişin o ıslağımsı parlaklığı soldu o kadar.




Rengi oldukça tatlı bir kırmızı. Kolayca günlük kullanılabilecek bir bitişi var. 100 km uzaktan ben kırmızı ruj sürdüm diye bağırmıyor.




Ambalajı, kalıcılığı, pigmentasyonuyla 47 lirayı haketti benim gözümde. Normal fiyatı 70-80 tl civarı bildiğim kadarıyla. O parayı verir miydim?
İnanın kesin bir cevabım yok.
Siz Guerlain'ın Rouge Automatique serisini deneme fırsatı bulabildiniz mi?



2 yorum:

  1. indirimde aldıysanız süper guerlain'in çoğu ürününün çok şişirme olduğunu düşünüyorum ambalaj harikası ama performansı az..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten ambalaj sayesnde işi götüüryorlar bir çok üründe :)

      Sil