22 Mayıs 2015 Cuma

Mini Elca Alışverişi

 
 
 
Haftanın son gününden herkese merhaba, dün kendimi tutamayıp ve bir şeyler alma iç güdüme ket vuramayıp Elca'ya gittim. 
Elca'nın ne ve nerede olduğuyla ilgili bir yazı hazırlayacağım bilmeyenler onu beklesin. Çok yakında bütün detaylarıyla Elca bu blogda :)


1 ay önceki ziyaretimden bu yana pek bir şey değişmemişti aslında.
Sadece 3 parçayla yırttım.
Bu arada bu alışverişimle birlikte 1 Temmuz'a kadar kozmetik almamaya karar verdim. Sizin de bilginiz olsun belki beni durdurursunuz.

2 oje ve 1 fondötenle son bulan alışverişim bana toplamda 84 tl'ye mal oldu.

Soldaki ilk ürün Mac'in Rocky Horror Picture Show koleksiyon ürünü, ismi Bad Fairy. Bugün tırnaklarıma bunu sürdüm. Gerçekten şahane bir rengi var ama anca 3-4 katta tam sonuç alınıyor. Tamamen uygulandığında folyomsu şahane bir bitişi var. Yakında burda ya da instagramda paylaşırım.

Bobbi Brown'un Luminous Mousturizing Treatment fondötenini bulduğum için çok mutluyum. Önceki gidişimde de vardı ancak hep koyu tonlardı alamamıştım.
En açıktan bir koyu rengi olan 0 Porcelain rengini aldım. Bu fondötenin çok nem verdiğini ve ışıltılı bir bitişi olduğunu söylüyorlar. Bakalım deneyip göreceğiz.
 
Son olarakta Just Jewels isimli ojeyi aldım. Uçuk pembe renkte içinde mavi, altın sarısı ve pembe pullar var. Umarım güzel durur tırnakta. Bu tarz pullu ojeler bazen kötü çıkabiliyor.

Ürünleri denedikçe sizlerle fikirlerimi paylaşacağım. Blogumu, Instagram hesabımı ve Twitter'ımı takip etmeyi unutmayın!
Şimdiden iyi haftasonları...

2 yorum:

  1. ben 0 rengini en açık renk sanıyordum. bana da koyu geldi gerçi zaten o kadar az kapatıcı ki en koyu renk de olsa belli olmaz :) çok parlak olduğu için anlaşamadım. mac face and body bile bende glowly durmazken bu bayağı parladı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende 0 en açık sanıyodum ama internet sitesinde bir açık rengi daha vardı belki türkiye ye gelmiyodur o renk bilemiyorum:) yarın hemen deniycem bakalım beğpenecekmiyim:)

      Sil