16 Mayıs 2015 Cumartesi

#guzelliginizannemizden Blogger Buluşması




Merhabalar, umarım keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur. Sizlere geçtiğimiz cumartesi katıldığım ve inanılmaz keyif aldığım bir blogger etkinliğinden bahsedeceğim. Şimdiden söylemeliyim uzun bir yazı olacak. Çayları, kahveleri alın öyle başlayın okumaya :)




Sevgili Ümmühan, tepeden tırnağa şahane bir etkinlik hazırlamıştı. Neresinden başlasam, neyi anlatsam bilemiyorum aslında. Sizi de fazla özendirmek istemiyorum ama tabiki anlatıcam her şeyi :)




Etkinliğimiz boğaz manzaralı Shangri-La Bosphorus 'un İst Too restaurantında oldu. Otelin manzarasına mı, çalışanların güleryüzüne mi yoksa gelen bütün bloggerların ne kadar tatlı olduğuna mı şaşırayım bilemedim.

Öncelikle etkinlik boyunca bizimle ilgilenen Anıl Bey'e bir kez daha teşekkür etmek isterim ve tabi ki diğer çalışan arkadaşlara da. Süper bir kahvaltıydı! Bir ara " acaba kuş sütü istesem getirecekler mi?" diye bile düşündüm o denli güzeldi.


Bir tane bile otelin fotoğrafını çekmeyip internetten bulmam da sanırım ne kadar büyülendiğimin somut örneği :)






Yediğimiz önümüzde, yemediğimiz arkamızda bir kahvaltıdan sonra bizim için  gelen marka temsilcilerinin ürün tanıtımlarını dinledik. Ürünleri inceledik. Birazdan kısa kısa tanıtım için gelen markalardan da bahsedicem.

Benim için bu etkinliğin en büyük artısı diğer blogger arkadaşlarımla tanışmak oldu diyebilirim. Birbirinden tatlı insanlarla tanıştım. Daha önce yüz yüze görüşemediğim ama keyifle takip ettiğim insanlarla sohbet etme fırsatı buldum. 


Şahane taçlarımız için de Instagram'da ki @gelinneisterse hesabına göz atabilirsiniz. Bir kez daha taçlar için çok teşekkür ederim, çok zarif ve şekerlerdi :)
Şimdi gelelim ürünlerinden bahsedip bizleri bilgilendiren markalara...





Şanlı İlaç'ın marka temsilcisi ürünlerini tanıtıp birbirinden tatlı hediyeler verdi bize. En çokta bünyelerinde olan Mediwell markasının mini mini doğal içerikli, şahane kokulu lip balmları hoşuma gitti. Zaten yakında yazısını yazarım hep birlikte inceleriz.





Doğanay Şalgam'dan Rafet Bey bize cam pet teknolojilerinden bahsetti. Şalgam suyu, limonata ve portakal suyunu tanıttı.  





Party Lite 'ın mis kokulu mumlarını dinledik sonrasında. Sizin nasıl parfümünüz varsa, bu mumlar sayesinde evinizin de kokusu olabiliyormuş.




Uzun zamandır merak ettiğim Rafinera'da bizlerleydi. Maalesef benim domates yememem Rafinera'yı denememe engel ancak sizler formunuzu korumak, kilo vermek ya da yemeğim önüme hazır gelsin derseniz tam size göre bir seçenek.




Harmolance markasından Didem Hanım'da ayak topuk bakım kremini tanıttı. Genel olarak markalarından bahsetti. Özellikle menepoz dönemi için güzel ürünleri var bir göz atmanızı öneririm.




QNet'ten gelen temsilcilerde yeni makyaj markaları olan Coeleurs'ın ürünlerini tanıttı. Önümüzdeki hafta sonuna doğru severek kullandığım allıklarıyla ilgili bir yazı blogumda olacak zaten.






Tavsiyeevi.com'dan Renan Hanım, bizler için gümrükten taze taze gelen Silk'n markasının tırnak parlatma cihazını tanıttı. En kısa zamanda denemek için sabırsızlanıyorum.




Revox'un şampuanı uzun süredir denemek istediğim ürünlerdendi hatta son dönemlerdeki indirimlerde alacaktım ama tamamen aklımdan uçup gitmiş. Revox yetkilisi bize markalarını ve ürünleri tanıttı. Bakalım herkesin memnun kaldığı meşhur şampuandan bende memnun kalacak mıyım?



Rossmann'da bizlerleydi. Hatta yakında getirecekleri bir markayı bile duyurdu :) Benim de dört gözle beklediğim Catrice yakında Rossmann'larda olacakmış.




Bütün bunlar dışında daha bir çok markayı deneyimleme fırsatımız oldu elbette. Kullandıkça yorumlarımı burda ya da Instagram hesabımda paylaşacağım.

Etkinliğe katılan arkadaşlarımın bloglarını da paylaşayım ki onları da takip edin:

Ümmühan Çelikel http://www.ummuhancelikel.com/

Buket Boydaş http://www.birbuketkozmetik.com/

Duygu Akdeniz  http://www.makyajdunyam.com/

Ebru Güzey http://www.hayatimakyajla.com/

Nurdan Kaya Soncul http://forwmeverything.blogspot.com.tr/

Rabia Tornacı http://www.tavsiyesever.com/

Ayşe Er http://kendimiseverimben.blogspot.com.tr/

Yasemin Akçin http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/

Özlem Ulutaş http://ozlemlekelebeketkisi.blogspot.com.tr/

Seda Yıldırım http://www.thecupofbeauty.net/

Ece Güçel http://ecegucel.blogspot.com.tr/

Fulya Küçükaksoy http://kucukaksoyfulya.blogspot.com.tr/

Ayşe Büşra Şahin http://morrmenekse.blogspot.com.tr/

Ayda http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

Elifcan Gürocak https://www.youtube.com/channel/UC9v4MHp1EoT8K_qHik489dQ/videos


Benim için şahane bir gündü. Kızlarla en kısa zamanda uzun uzun sohbet etmek için de buluşucaz.

Bir başka etkinlik yazısında görüşürüz..

* Ümmühan'a tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bir etkinlik kolay yapılmıyor. Belki bu yazıyı okuyanlar aman ne var ki gidip yediniz içtiniz diyebilir ama inanılmaz bir emek, çaba ve isteğin sonucunda oluyor her şey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder