14 Nisan 2015 Salı

Mac Fluidline || Copperthorn




Biliyorum hepimiz güneşe hasretiz..
Bende sizlere güneş kadar sıcak, güneş kadar ışıltılı bir üründen bahsedeceğim bu yazımda.

Mac'in fluidlineları hiç alayım diye yanıp tutuştuğum ürünler olmadı. İnternet sitelerinde ya da mağazalarda gezerken her ürünü inceleyen ben nedense bunlara baktığımı hiç hatırlamıyorum. Geçtiğimiz hafta Elca'da karşıma çıkınca dayanamadım ve bari denemek için bir tane alayım diyip Copperthorn'u seçtim.

Mac'in en çok satan 10 ürünü içinde olan fluidlinelar gerçekten de bu sevgiyi hakediyorlarmış kullanınca anladım.


Yuvarlak, cam kavanoz ambalajı var. Kapağı sıkıca kapanıyor, e malum bu tarz ürünler hava alırsa kuruyabilir o nedenle önemli. Minik bir bilgi de paylaşayım, bu tarz ürünleri sürerken kavanozu ters çevirerek ağzını kapatın ki daha az hava alsın ve kurumasın.


Bir çok muadili üründen ayrıldığı en spesifik nokta üst ve alt kirpiklerin iç kısımlarına uygulanabilmesi çünkü çok çabuk kuruyor. Tabi ki denedim; alt kirpik içime sürdüğümde gerçekten hemen kurudu ve 3-4 saat boyunca yerinden oynamadı. Ancak gözleri çok sulanan  kişilere garanti veremiyorum.

Sürümü inanılmaz kolay, ürün krem gibi kayıveriyor. Dezavantajlarından biri kolay kuruyup sabitlendiği için hızlı ve doğru uygulamak gerekiyor.


Bildiğim kadarıyla 15 renkten oluşan geniş bir renk yelpazesi var.
Copperthorn; bakırımsı ışıltılı şahane sıcak bir turuncu. Her göz rengine yakışacak, ışık açısına göre renk değiştiren bir ürün. 
Folyomsu bir etkisi var. 
Ben bu ürünü far olarakta kullanıyorum. Özellikle bir bazın üstüne uygulandığında süper metalik bir efekt elde ediliyor.



Belki sadece bu rengine özgü bilemiyorum ama göz üstüme eyeliner olarak uygularken biraz zorlandım. Belki fırça seçimi kaynaklı bir zorlukta olabilir ama sanki minik topaklanmalar oldu. Işıltısından kaynaklı da olabilir.




 Elca'dan 25liraya aldım diye hatırlıyorum, bir tek bunu almadığım için net fiyat söyleyemiyorum üzgünüm. Normal satış fiyatı 55 tl.
Güneşli, mutlu günler...

2 yorum:

  1. 18 liraydı bunlar ve evet haklısın eyeliner gibi sürerken bu biraz topaklanıyor , yapısından kaynaklı diğer renklerinde öyle bir sorun yok bende far olarak çok beğendim , güle güle kullanalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi bencede simli olduğu için topaklanıyo ama olsun yine de çok tatliş iyiki de almışız:)

      Sil