12 Nisan 2015 Pazar

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque // Gözenek Temizleyici Maske




Gözenek problemi çoğumuzda var. Aslında cildimizin gözeneklerinin belirgin olması çok doğal bir durum ama bazen, makyajlarda sonucun kötü çıkmasına ya da içinde biriken kirler yüzünden sivilce ya da siyah nokta sorununa yol açması gibi sıkıntıları oluyor. 
Ben de her zaman olmasa da bu sorunlarla karşılaştığım için çözüm arayışına girdim ve karşıma bu ürünü öven bir sürü insan çıktı.
Ciltteki yüzey kirlerini ve toksinleri temizlemeyi vaadeden ürün, normalden yağlıya kadar olan cilt tiplerine uygundur deniyor. İlk uygulamadan sonra sık olmamak şartıyla kuru ciltlerinde sevebileceğini düşündüm çünkü diğer kil maskeleri gibi uygulama sonrası cildi kurutmuyor.

Evet az önce de söylediğim gibi bu bir beyaz kil maskesi. Belli belirsiz bir kokusu var, beni hiçmi hiç rahatsız etmedi.

Özellikle yüzümün yağlı bölgelerine (burun, çene ve alın) ince bir kat uygulayıp kurumasını bekliyorum ve ılık suyla duruluyorum.

Taa daaa yumuşacık, temiz bir ciltle karşılaşıyorum. Cildim de hiç bir gerilme ya da hassasiyet belirtisi olmuyor. Gerçekten temizleme konusunda çok memnun kaldım.
Gelelim gözenek küçültme mevzusuna..
Evet anlık bir küçültme mümkün ama kalıcı bir çözüm sunmuyor.
Ben ürünü haftada bir kullanıyorum.
Ciltten kolay arınmasıda benim için bir avantaj.

Kil maskeleri bu tarz kavanoz ambalajlarda çoğunlukla kuruyor ama içeriğinden heralde bunda endişe etmeme rağmen 5 aydır hiç kuruma olmadı.
Ürünle ilgili tek sevmediğim nokta gramajı! Bir kil maskesinin 142 gr olması fazla bence. Daha sık kullanılacak bir maske olsa belki anlarım ama bence Kiehl's bu ürünün daha küçük boylarını da çıkarmalı. Böylece bir maske alıp senelerce kullanmayız :)

Şuanki fiyatı 82 tl diye hatırlıyorum.

Sevgiler...

2 yorum:

  1. bu maskeyi bende çok severek kullandım bitirdim henüz yenilemedim ama elimdekiler bitince almayı düşünüyorum. fiyatı biraz fazla gibi dursada çok bereketli bir ürün kullan kullan bitmiyo :)

    YanıtlaSil
  2. Evladiyelilk tarzda bir ürünmüş maşallah :) Cidden kil maskesi bu kadar fazla olmamalı bence de, keza zaman zaman farklı ürünlerde denemek istenebilir..

    YanıtlaSil