15 Nisan 2015 Çarşamba

Dirty Works Coconut Scrub || Hindistancevizli Vücut Peelingi




Dirty Works, Gratis'lere geldiğinden beri özellikle renkli ambalaj tasarımıyla dikkatimi çeken bir markaydı. Ancak ne zaman bir ürününü denemek istesem ya o kategoriden evde çok ürünüm var diye vazgeçiyordum, ya da indirimde alırım diyordum. Evet bu markayla ilgili bir basiret bağlanması yaşadım :)

Şaka bir yana sanırım 20 gün önce nihayet ilk Dirty Works ürünüm olan bu vücut scrubını satın aldım.

Tüpte, 200 ml'lik, hindistancevizli bir scrub.






Ben vücut scrublarını genelde tüpte tercih etmiyorum çünkü duşta ellerim kaygan ya da ıslakken tüple anlaşmak çokta kolay olmuyor. Sanki kavanozda olanlar daha kolay kullanımlı gibi. Onun dışında kapağının şimdilik sağlam kapanıyor olması güzel umarım zaman içinde yalama olmaz.

Kapağı açında şahane, yoğun bir hindistancevizi kokusu geliyor. Arkasında da tarif ettiği gibi bir miktar alıp uyguluyorum. 1 dakika masaj yapar gibi uygularken farkettim ki koku acayip değişti ve kötüleşti.

Neden böyle oldu anlamadım. 2. ve 3. denemelerimde de hal böyle olunca doğal olarak çokta hoşuma gitmedi bu ürün.


Beyaz, ince bir krem gibi yapısı. İçinde de aşağıda görebileceğiniz gibi kahverengi partikülleri var. Vücudumu zedelemedi, yapı olarak gayet kolay uygulanabilecek, partikülleri can acıtmayan türde. Durulanması da kolay denebilir.

Çok mu iyi ölü deriden arındırdı? Maalesef hayır cevabını vericem. Açıkçası şimdiye kadar 10/10 dediğim bir vücut scrubı olmadı.
Kendisini indirimlerde 8-9 tl'ye almak mümkün. Sonuç olarak bitene kadar kullanıcam ama tekrar almayı düşünmüyorum.

Mutlu günler..

1 yorum:

  1. dirty works markasını çok duydum ancak almaya hiç cesaret edememiştim.Değişecek gibi de görünmüyor.Bloguma beklerim.
    http://ciddiolamiyorum.blogspot.com.tr/2015/04/nivea-makyaj-temizleme-mendilinormal.html

    YanıtlaSil