3 Mart 2015 Salı

Real Techniques Powder Brush || Pudra Fırçası



Merhaba, ben bugünü dinlenme günü ilan ettim. Umarım sizde huzurlu, rahat bir gün geçiriyorsunuzdur.
Yine bir fırça yazısı ve yine Real Techniques'e ait bir pudra fırçası.

Sizlerde benim gibi yağlanma sorunuyla karşı karşıyaysabız ya da en azından makyajınızı sabitleme amacıyla pudra kullanıyorsanız mutlaka ki bir pudra fırçasına ihtiyaç duyuyorsunuzdur.
Ben daha önce Dior ve EcoTools'un pudra fırçalarını kullandım. Bir de bunu denemek istedim ve geçtiğimiz indirimde aldım.
Tombalak, sık kıllı, yumuşacık bir fırça. Henüz sadece 2 kere yıkandı ama hiç kıl dökmedi. %100 sentetik bir fırça.
Ben severek kullanıyorum ama küçükte olsa sevmediğim bir yönü var.




Sizde fark etmişsinizdir biraz büyük bir fırça. Haliyle ben göz altlarımdaki kapatıcımı sabitlemek adına bu fırçayla pudra uygularken her seferinde gözümü çıkartıyorum :)  Yüzünüz küçükse bence iki hamlede komple pudra uygulayabilirsiniz.
Diğer pudra fırçalarıma göre sanki ürünü tam olarak yüzüme uygulamıyormuş gibi hissediyorum ama bunu da avantaj olarak görmeye başladım. Böylece yüzüm çok pudralı, cakey gözükmüyor.
Yıkadıktan sonra sık kıllı olduğu için geç kuruduğunu da belirteyim.Bu fırçayla bronzer ve allık sürenlerde varmış ama ben hiç denemedim. Yüzüm büyük olmasına rağmen cesaret edemem heralde. Olumsuz bir iki ufak yönü olmasına rağmen ben severek kullanıyorum. Fiyatı 27 tl idi diye hatırlıyorum.
Mutlu günler...

2 yorum:

  1. Makyajın püf noktalarıdir fırçalar bence :) blogunu takibe aldım bende bekliyorum http://gamzegamzelifeandstyle.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen, parmakları kullanmayı da seviyorum ama fırçaların yeri ayrı:)

      Sil